Utomhusbelysning

Hur vackert är det inte när man möts av upplysta träd, gångar, buskar eller rabatter när man kliver in eller åker förbi en trädgård? Med hjälp av rätt trädgårdsbelysning så kan du lysa upp din trädgård och skapa en dekorativ och inbjudande miljö. Hos Byggmax hittar du ett stort sortiment av belysning för din trädgård och uteplats.

Lys upp med olika typer av trädgårdsbelysning

Att sätta upp fasadbelysning vid entrén är ett effektivt sätt att skapa ett ombonat intryck och trevligt välkomnande, något som garanterat kommer att uppskattas av gäster och besökare. Träd, rabatter och buskar blir extra vackra med hjälp av riktad ljussättning såsom med markspotlights. Decklights däremot är det perfekta valet för altanen och trappan.

Visa vägen med trädgårdsbelysning

Lys upp gångar med lyktor, pollare eller spotlights för att förtydliga vägen, det är både praktiskt och snyggt! Lyktor är ett särskilt bra belysningsalternativ för gångar då höjden på lampan hjälper till att sprida ljuset på ett effektivt sätt. Belysningen når längre och det blir lättare att hitta när mörkret faller på.

Tänk igenom vart du ska placera din trädgårdsbelysning

Det är en bra idé att noga tänka igenom vart du ska placera din utebelysning innan du börjar med ditt projekt. Ta dig tid till att fundera vilka placeringar som passar bäst i just din trädgård och vilken belysning som passar ihop med varandra. Prova gärna att lysa upp specifika områden med en ficklampa för att få en uppfattning om vart ljuset gör sig som allra bäst.

Installera din trädgårdsbelysning

När du bestämt dig för vilken typ av trädgårdsbelysning du ska ha och var du vill placera den så är det dags att göra installationen. Spana gärna in vår utförliga guide över hur man installerar trädgårdbelysning, där får du trofasta råd över hur du bäst går till väga med ditt projekt.

Köp trädgårdbelysning hos Byggmax

I vårt breda sortiment av trädgårdsbelysning hittar du bland annat spotlights, lyktstolpar, pollare och decklights från kända varumärken som Konstsmide och LightsOn. Välkommen!

Filtrera

594 träffar

Sortera på
LightsOn
1 399  kr
Eglo
539  kr
Konstsmide
219  kr
Konstsmide
Nordlux
Finns i flera utföranden
Från 464  kr
Nordlux
Finns i flera färger
Från 597  kr
Nordlux
Finns i flera färger
Från 398  kr
Llitt
779  kr
Konstsmide
Konstsmide, ner belysning, GU10, svart, IP44, exkl. lampa, 6x9x9cm
LightsOn
Från 279  kr
Konstsmide
Svart, E27, fäste ingår
Nordlux
Finns i flera färger
Från 464  kr
Nordlux
Finns i flera färger
Från 331  kr
LightsOn
Från 269  kr
Konstsmide
219  kr