Droppbevattning

Droppbevattning är en effektiv lösning för bevattning av grönsaker, trädgårdar och grödor. Droppbevattning är en metod som minskar vattenförbrukningen i trädgården, istället för att vattna hela ytan på marken, riktas vattnet direkt till växternas rötter. Detta minskar förlusten av vatten genom avdunstning och begränsar också risken för överbevattning som kan leda till rotning och skadade växter.

Droppbevattningssystem sparar tid

Droppbevattning är ett utmärkt val för att minska arbetsbördan och spara tid i trädgården. Istället för att vattna för hand eller använda sprinklers, kan droppbevattningssystemet installeras för att vattna trädgården automatiskt. En av de största fördelarna med droppbevattning är dess förmåga att ge rätt mängd vatten till växterna på rätt ställe. Genom att använda droppbevattningssystemet, kan du enkelt justera vattenflödet och timingen för att ge dina växter exakt det de behöver. Detta minskar behovet av manuell övervakning och underhåll, vilket ger mer tid för att njuta av trädgården och perfekt sätt att vattna växterna på semestern.

Köp droppbevattning hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av droppbevattningssystem som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken droppbevattning som vi kan erbjuda.

filter-white Filtrera

5 träffar

Sortera på
Trolla
5 fickor spraybevattningssystem
249  kr
Trolla
5 raised beds droppbevattningssystem
309  kr
Trolla
5 växtkrukor droppbevattningssystem
195  kr
Hozelock
2 år
429  kr