Verktyg & maskiner

Något som ofta skiljer fackmän från glada amatörer är kvaliteten på verktyg och maskiner. Proffs vet att bra arbetsverktyg lönar sig i längden. Hos oss på Byggmax kan du köpa verktyg till riktigt bra priser som hjälper dig att utföra ett fackmannamässigt arbete.

Jobba bättre med bra verktyg

På Byggmax hittar du verktyg och maskiner för alla vanliga arbetsmoment i hemmet. Bredda ditt register som hemmafixare och blir oberoende med hjälp av vettiga arbetsredskap för hantering av exempelvis virke. Vi har även utrustning som gör arbetet säkrare. God arbetsbelysning är mycket viktig och med ett par starka lampor kan du förlänga arbetsdagen om du jobbar utomhus. Bra verktyg ger dig även bättre precision i arbetet vilket gör att du klarar mer finlir än du annars skulle, samtidigt som du inte behöver vara lika orolig för olyckor. Satsa alltså på bra verktyg och maskiner från Byggmax!

På Byggmax har du råd med kvalitetsredskap

Många av våra verktyg är väldigt flexibla. Med flera av våra kapverktyg kan du exempelvis hantera olika material beroende på vilken klinga du väljer. Även när det gäller enkla handverktyg som en vanlig såg spelar kvaliteten stor roll för hur bra du kan arbeta och framförallt hur roligt du kommer att ha under tiden. Du behöver inte vara proffs för att märka skillnaden på en välbalanserad hammare och en sämre modell. Snarare är det så att just du som bygg- och renoveringsentusiast har har mest att vinna på att investera i kvalitet. En bra utskjutbar stege är ett smart komplementköp om du inte redan har en sådan.

Ordning och reda i verktygsskåpet

Har du ordning och reda i verktygsskåpet? Om man inte organiserar sina verktyg blir det lätt ganska rörigt och du måste ägna onödig tid åt att fundera på var du har det du just nu behöver. Låt allt ha sin bestämda plats. Smart verktygsupphängning är en billig och tidsbesparande investering som du inte kommer att ångra. Hur effektivt du kan arbeta beror också på hur du organiserat verktygen och det material du använder i varje arbetsmoment. Med bra verktygsbälten behöver du inte kliva ner från stegen för att du fått slut på spik, behöver en annan hammare eller ska växla mellan att t.ex. såga och mäta.

Välkommen att kolla in vårt sortiment av verktyg som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilka maskiner som vi kan erbjuda.

Populära varumärken

Slipa trappa | ByggmaxSlipa trappa | Byggmax
Montera bänkskiva | ByggmaxMontera bänkskiva | Byggmax
Renovera innervägg | ByggmaxRenovera innervägg | Byggmax
Inreda förråd & garage | ByggmaxInreda förråd & garage | Byggmax