Ljusslinga & ljusnät

En ljusslinga eller ett ljusnät är en given del av inredningen och kan helt förändra stämningen i ett rum. Häng upp ljusslingor i taket, längs väggen eller låt dem vara en del av dukningen, att lägga dem på en duk är en mysig detalj i middagen. Vi har ett brett sortiment av olika ljusslingor och ljusnät, stora som små lampor med olika utseenden och ljus. Vill du lysa upp trädgården? Ljusslingor och ljusnät lyser upp de mörkare kvällarna och mornarna. De kan användas året runt och både inomhus och utomhus. Vi har flera ljusslingor i olika design, längder och ljus. Handla din ljusslinga eller ditt ljusnät på Byggmax till ett riktigt bra pris.

Stämningsfull trädgård med ljusslinga eller ljusnät

Skapa en mysig atmosfär genom att lysa upp buskar, trädgården, balkongen eller altanen med hjälp av en ljusslinga eller ett ljusnät utomhus. Vi har ljusslingor med olika motiv, bland annat snöflingor, istappar, glödlampor och givetvis vanliga hederliga ljusslingor. Med en ljusslinga utomhus kan du enkelt lysa upp och ge en trygg aura när mörkret faller, sätt upp en ljusslinga runt balkongräcket så kan du nyttja ytan dygnet runt. Passa på att välj ett naturligt ljus för balkongen eller altanen med en ljusslinga med solceller. Ljusslingor är inte bara en praktisk och fin detalj som lyser upp utan även en perfekt partydekoration. När mörkret drar in hjälper ljusslingorna till med att lysa upp festen. Byggmax har bland annat ljusslingor för halloweenfesten, kräftskivan och julfesten. Med en ljusslinga behöver du dessutom inte oroa dig för att glömma släcka ljuset när festligheterna tar din uppmärksamhet.

Vart kan jag köpa en ljusslinga till min balkong?

Hos oss finner du en mängd olika ljusslingor som du kan dekorera din balkong med, välj mellan över 150 olika modeller på vår hemsida. Vi har både ljusslangar och ljusslingor i olika utföranden och längder för att du ska hitta en som passar just din balkong. För att veta hur lång ljusslinga du behöver kan det vara bra att mäta ut området du vill pryda. Ska du linda ljusslingor runt räcket får du ha i åtanke att slingan bör vara något längre än balkongens mått. Är du istället ute efter ett ljusnät att trä över ett träd eller en buske har vi en mängd olika storlekar, bland annat ljusnät 3x3m och ljusnät 2x2m.

Ljusslinga med LED-lampor sparar på miljön

LED blir allt mer populärt och är en viktig komponent i framtiden inom belysning. Ljusslinga LED eller ljusnät LED? Välj den som passar ditt ändamål bäst. Ur ett miljöperspektiv minskar energiförbrukningen med 90% jämfört med en vanlig glödlampa trots att de presterar samma ljusstyrka.

Köp ljusslingor och ljusnät för utomhusbruk från Byggmax

Hos oss hittar du allt du behöver inom ljusslingor och ljusnät för utomhusbruk, i vårt sortiment finner du det mesta som en hemmafixare behöver. En ljusslinga för balkongen eller kanske en ljusslinga batteri?

filter-white Filtrera

120 träffar

Sortera på
LightsOn
200  kr
LightsOn
Finns i flera utföranden
LightsOn
599  kr
G
LightsOn
300  kr
LightsOn
349  kr
LightsOn
249  kr
Heissner
RGB, List
725  kr
Konstsmide
IP44, 2 cm
91  kr
LightsOn
259  kr