Karmskruv

En karmskruv är en typ av skruv som används för att fästa dörrkarmar och fönsterkarmar. Dessa skruvar är speciellt utformade och består av en genomgående skruv försedd med en yttergängad hylsa. Karmskruven är skapad för att ge stark och säker fixering av karmen och förhindra att den glider eller rör sig över tiden.

Välj rätt karmskruv

Karmskruvar finns i olika längder och dimensioner, de är vanligtvis gjorda av rostfritt stål, vilket ger hög motståndskraft mot korrosion och hållbarhet över tid. Dessutom har karmskruvar en speciell gängprofil som gör det möjligt att borra och skruva in dem snabbt och enkelt i trä eller betong. För att använda en karmskruv på rätt sätt är det viktigt att välja rätt skruvlängd beroende på tjockleken på karmen och väggmaterialet. Det är också viktigt att använda rätt storlek på skruvmejsel för att undvika skador på skruv och karm.

Köp karmskruv hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av karmskruv som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken karmskruv som vi kan erbjuda.

Filtrera

4 träffar

Sortera på
9 95  kr
14 95  kr
32 95  kr