Golvbrunnssil & klinkerram

En golvbrunn måste finnas för att se till att vatten enkelt och smidigt rinner ut i avloppet. Golvbrunnar används oftast i badrum och dusch men kan även behövas i tvättstuga eller garage.

Golvbrunnar till badrum

Vi på Byggmax har olika system för vattenavrinning, vi har den traditionella golvbrunnen i plast tillsammans med golvbrunnssil som finns i de flesta hem. Vi har även golvbrunnar som kan bli en snygg detalj i badrummet. En golvränna med en avloppsram blir en stilren och smidig golvbrunn i duschen. Vi har även klinkerramar i rostfritt som används när golvet ska kläs med klinker. Tänk på att en golvbrunn som installeras ska vara godkänd enligt branschregler SS-EN 1253. Har du frågor och funderingar kring vad mer du ska tänka på vid köp och montering av golvbrunn är du välkommen att kontakta oss på Byggmax.

Installera golvbrunn

Dags att byta eller installera en ny golvbrunn i badrummet? Den vanligaste orsaken till fuktskador i badrum är just kring golvbrunnen. Därför är det viktigt att du är noggrann och följer monteringsanvisningar för just din typ av golvbrunn. Ta hjälp av vår omfattande guide installera golvbrunn. Lycka till!

Köp golvbrunn och golvbrunnssil hos Byggmax

På Byggmax köper du bra och billiga golvbrunnar, golvbrunnssilar, klinkerramar och andra detaljer för vattenavrinning med snabb leverans. Välkommen att kolla in vårt sortiment för vattenavrinning som du kan köpa bekvämt från Byggmax.

filter-white Filtrera

7 träffar

Sortera på
Purus
Rostfritt Stål
1 129  kr
Purus
Rostfritt Stål, Grå
3 499  kr
Purus
Rostfritt Stål
1 055  kr
Purus
Rostfritt Stål
3 069  kr
Purus
Rostfritt Stål
1 799  kr