Bastubelysning

Har du bestämt dig för att bygga en egen bastu, och kommit så pass långt i planeringen att det är dags att börja titta på bastubelysning. Då har Byggmax flera olika lampor att välja på.

Att skaffa den bästa bastubelysningen

Det kan vara svårt att välja bastubelysning, kanske går du i tankarna om du ska ha LED bastubelysning eller kanske en LED list i din nya bastu? Exakt vilken belysning du ska ha i din bastu är det bara du som kan svara på, men det finns något för alla smaker. Att ha en bastu är vardagslyx när det är som bäst. Men det är också viktigt att ha rätt belysning. Rätt bastuarmatur skapar en god och mysig stämning med sitt mjuka, behagliga sken. På Byggmax finns det ett stort sortiment av lampor för bastun, där kan du hitta den som passar just dig. Det finns lampor för hörn och för raka väggar som är tillverkade i olika material. Vi har även ljuslister som du kan använda båda på golvnivå och taknivå. Du köper din lampa online eller i butik, snabbt och enkelt, för att få den mest prisvärda lampan till din bastu.

Att hitta rätt plats för belysningen

Att investera i bra belysning för din bastu är en bra idé, eftersom det kommer att förhöja upplevelsen för dig och din familj. Bra bastubelysning skapar fantastisk god stämning och ger ett mjukt, behagligt ljus som är inbjudande. På Byggmax finns det lampor för båda vägg och hörn, men glöm inte att lampan inte får sitta i närheten av bastuaggregatet. Det ska vara minst en halvmeter mellan aggregatet och belysningen enligt säkerhetsföreskrifter. Välj en lampa som passar dig och din bastu, både med tanke på din plånbok och smak.

Köp bastubelysning hos Byggmax

Välkommen in i din närmaste Byggmax-butik eller online för att se hela vårt sortiment av bastu, bastubelysning och bastutillbehör. Med hjälp av våra gör-det-själv guider kan du få tips och inspiration på andra projekt för hemmasnickare.

Filtrera

33 träffar

Sortera på
SaunaSweden
Finns i flera längder
Från 789  kr
SaunaSweden
Finns i flera längder
Från 865  kr
Tylö
1 139  kr
Tylö
1 189  kr
SaunaSweden
339  kr
Tylö
759  kr
SaunaSweden
779  kr
SaunaSweden
415  kr
SaunaSweden
4 145  kr
SaunaSweden
1 129  kr
Cersanit
989  kr
SaunaSweden
915  kr
Tylö
1 929  kr
SaunaSweden
2 365  kr
Tylö
1 759  kr
Cersanit
575  kr
Tylö
579  kr
SaunaSweden
1 235  kr
SaunaSweden
799  kr
SaunaSweden
575  kr
SaunaSweden
1 575  kr
SaunaSweden
3 259  kr