Furugolv

Vill du ha ett svenskt, klassiskt golv är furugolv ett jättebra alternativ. Ett furugolv behåller dessutom sin skönhet år efter år med rätt underhåll och ytbehandling. Få det där genuina och ombonade trägolvet du alltid drömt om med furugolv från Byggmax.

Kan man behandla furugolv?

Det finns många möjliga behandlingar för furugolv. Till att börja med behöver ett obehandlat furugolv först slipas för att bli lent och kvistfritt. Genom att sen behandla furugolv kan du både få det utseendet du vill ha och göra det mer slitagetåligt. Till exempel kan du behandla furugolv med lut innan annan ytbehandling för att behålla golvets ljusa ton. Annars mörknar furugolv med tiden och får en gulaktig ton som går lite mot rött. För att få ett slitagetåligt golv som är lätt att underhålla kan du behandla furugolv med hårdvaxolja eller golvolja. Det finns även pigmenterad olja och dekorvax om du önskar förändring av färgen. Tack vare behandling kan du följaktligen både få ett bra skydd och din personliga stil på furugolvet.

Köp furugolv till bra pris hos Byggmax

Ett furugolv är ett golv som andas den skandinaviska naturen. På Byggmax erbjuder vi furugolv av bra kvalitet som den händige kan lägga själv. Har du frågor kring furugolv och andra trägolv är du välkommen att kontakta oss. Vi på Byggmax vill hjälpa dig att genomföra ditt golvprojekt.

filter-white Filtrera

5 träffar

Sortera på
Natur Ekonomiklass
269  kr /m2
269  kr /m2
Natur Ekonomiklass
429  kr /m2
Natur Ekonomiklass, 6,37m/m2
429  kr /m2
Natur Ekonomiklass
429  kr /m2