Ficklampa

En ficklampa är en bärbar ljuskälla på batteri som används för att du smidigt ska kunna se i mörker och kan vara bra vid såväl camping, vandring eller vid strömavbrott. Ficklampor finns i olika storlekar och modeller, från små nyckelringar till större, kraftfulla modeller för professionellt bruk.

Val av ficklampa

När du väljer en ficklampa är det viktigt att ta hänsyn till dess ljusstyrka, batteritid och vikt. Ficklampor med hög ljusstyrka och lång batteritid är idealiska för utomhusaktiviteter där du kan behöva ljus under längre tid. Små och lätta ficklampor är perfekta för att bära med sig i fickan eller på nyckelringen. En annan faktor att tänka på när du väljer en ficklampa är dess vattentålighet och tålighet mot stötar och slag. Om du planerar att använda din ficklampa i tuffa förhållanden, såsom vid klättring eller cykling, kan en mer robust modell vara lämplig.

Köp ficklampa hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av ficklampor som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken ficklampa som vi kan erbjuda.

Filtrera

11 träffar

Sortera på
Från 199  kr
Housegard
429  kr
199  kr
Millarco
46  kr
Från 369  kr
Bosch Power Tools
419  kr
GP
89 95  kr
Peli
329  kr
Peli
349  kr
Från 219  kr
GP
349  kr