Byggplast

Dags att sätta igång och bygga hemma? Glöm inte att köpa byggplast och vindskydd för att inte tappa värmen i hemmet.

Isolera med rätt material

När du isolerar är det viktigt att sätta dit ett bra skydd mot vind så att isoleringens funktion inte försämras med tiden. Vindskyddet fungerar även som ett fuktskydd. Välj ett vindskydd som du monterar innanför ytskiktet, det vill säga fasaden, och på utsidan av isoleringen. Bland vindskydden hittar här på Byggmax finner du diffusionsöppna skydd. Detta innebär att fukt kan vandra ut ur materialet. Materialet är vattenavstötande samt vindtätt. Det är dessutom åldringsbeständigt och håller minst 50 år. När du ska isolera, glöm inte att du även behöver luft- och ångspärr på isoleringens varma sida. Byggfolie är ett utmärkt val och det hittar du också i denna kategori.

Varmt och vindfritt med byggplast

Går det verkligen att isolera hemma själv? Visst går det, så länge du har rätt material, verktyg och instruktioner. Skydda ditt hus från kyla, väder och vind med rätt isolering, det är en bra investering och sparar energikostnader under de kalla månaderna. Har du öppna väggar på ditt bygge? Missa inte att täcka för det med byggplast för en bekväm arbetsmiljö. Du hittar allt du behöver här på Byggmax för ditt nya projekt. Varför inte passa på att skydda andra delar av ditt hem från vind? Med impregnerad staketribba kan du enkelt bygga ett elegant vindskydd till din trädgård. Det är ett roligt projekt som inte tar allt för lång tid.

Köp vindskydd och byggplast hos Byggmax

Isoleringstider? Glöm inte att köpa rätt vind- och vattenskydd innan du börjar. Här hittar du vindskydd, byggplast och byggfolie till bra priser. Lyckas med ditt bygge med hjälp av Byggmax.

filter-white Filtrera

5 träffar

Sortera på
0,2mm, 2,7x25m
499  kr
369  kr
499  kr
Bison
Finns i flera storlekar
Från 859  kr
Etab
119  kr