Dörrlås & dörrhandtag

Behöver du ett dörrhandtag till en ny dörr eller vill du förändra utseendet utan att byta ut hela dörren? Vilken anledningen än är har vi dörrhandtag för alla ändamål och som förhoppningsvis kommer att passa ditt hem. Byggmax har ett stort sortiment när det gäller avdelningen handtag till ytterdörr. Men söker du ett handtag för en dörr inomhus? Byggmax har handtag för både ytter- och innerdörrar. Du kan välja mellan handtag med olika utseenden som till exempel material i rostfritt, matt krom, antik mässing, nickel och borstad krom. Det finns många prisvärda alternativ som gör bytet av handtaget till en angenäm affär. Bra både för plånbok och för utseendet på dina dörrar.

Förläng livslängden på dörren

Oavsett om du letar efter dörrhandtag till ditt bostadshus, fritidshus eller förråd så har vi handtagen för dig här på Byggmax. Att kunna byta ut ett handtag är en billig investering för att förlänga livslängden på en dörr samt att förändra utseendet på den samtidigt. Verktyg medföljer vid köp av handtag till en ytterdörr men annars krävs inga specialverktyg, endast sådant du antagligen redan har hemma. Är det något som fattas, kan du hitta det på Byggmax.

Dörrhandtag för alla dörrar hos Byggmax

Dörrhandtag för alla dörrar i ditt hus. Handtag i många olika prisklasser och i många olika utföranden - välkommen att höra av dig om du har frågor, vi hjälper dig gärna.

Läs mer
Filtrera

406 träffar

Sortera på
Habo
615  kr
Hoppe
Finns i flera utföranden
Från 279  kr
Stiga
1 289  kr
Habo
699  kr
Habo
39 95  kr
AL-KO
995  kr
Habo
62 95  kr
Hoppe
Finns i flera utföranden
Från 269  kr
Finns i flera längder
Från 64 95  kr
Habo
69 95  kr
Habo
349  kr
Habo
149  kr
Habo
205  kr
Hoppe
Finns i flera utföranden
Från 269  kr
Ajustlock
Finns i flera utföranden
Från 79 95  kr
Habo
Finns i flera färger
Från 169  kr
Habo
Finns i flera utföranden
Från 349  kr
Habo
119  kr
Beslagsboden
Inkl. 3 st nycklar
Från 245  kr
Beslagsboden
Från 179  kr
Habo
Från 249  kr
86 95  kr
Habo
165  kr