Kökslucka

Nya köksluckor gör en stor skillnad för ditt kök. Ljusa upp köket med vita, tidlösa luckor eller skapa en robust känsla med utföranden i ek. I Byggmax sortiment finns flera olika modeller – självklart med hög kvalitet och till bra pris. Dina nya köksluckor och skåpsdörrar köper du bekvämt på Byggmax.se! Nya köksluckor gör en stor skillnad för ditt kök. Ljusa upp köket med vita, tidlösa köksskåpsluckor eller skapa en robust känsla med utföranden i ek. I Byggmax sortiment finns flera olika modeller – självklart med hög kvalitet och till bra pris.

Tröttnat på dina köksluckor?

Drömmer du om nya köksluckor? utforska vårt sortiment som erbjuder köksskåpsluckor i olika utföranden för att hjälpa dig att fixa ditt drömkök. Dina nya köksskåpsluckor och skåpsdörrar köper du bekvämt på Byggmax. Din stil ska inte behöva påverkas av priset. Oavsett vilken stil du är ute efter, finns något för dig hos oss. Här hittar du billiga köksluckor i många olika utföranden. För den som vill sätta en extra personlig prägel på sina luckor kan ommålning eller byta av knoppar vara ett bra alternativ.

Renovera dina gamla skåpluckor

Att renovera skåpluckor till kök är ett gammalt beprövat knep för att ge köket ett riktigt lyft. Man måste inte alltid köpa nytt. Att slipa ned och måla om är både ett mer miljövänligt och billigare alternativ än att byta ut luckorna även om det kräver lite mer tid och kärlek. För dig som vill renovera köksluckor finns slipmaskiner, sandpapper, målarfärg och penslar i vårt sortiment.

Köksluckor i olika färger och material

Nya köksluckor kan verkligen piffa till det i köket och återuppliva det då dem har en viktig roll när det kommer till den känsla och stil som köket förmedlar. Låt dig inspireras av vårt utbud där du hittar billiga köksluckor i olika utföranden och färger. Fixa den nyrenoverade känslan på ett enkelt sätt genom att sätta in nya köksskåpsluckor.

filter-white Filtrera

5 träffar

Sortera på
Habo
27 95  kr
Black Red White
369  kr
Black Red White
98 95  kr
Black Red White
399  kr
Black Red White
399  kr