Planteringsjord

Är det dags att sätta igång med planteringen? Vi har planteringsjord som ger dina växter de bästa förutsättningarna. Vid plantering är en bra planteringsjord grunden för ett framgångsrikt resultat.

Vad innehåller planteringsjord

En bra planteringsjord har en väl sammansatt uppsättning av ingredienser som gör att växterna kan växa sig starka. Planteringsjorden är nämligen en näringsrik jord, och innehåller tillsatser av mineral- eller naturgödsel som uppfyller växternas näringsbehov. Huvudingrediensen i planteringsjord är torv. Ljus torv ger en luftig jord med god vattenupptagningsförmåga, medan mörk torv binder näringsämnen bättre och långsiktigt kan förse växterna med näring. En näringsrik planteringsjord kan verkligen göra underverk med dina växter.

Vad ska du använda planteringsjord till?

Planteringsjord är en mångsidig jord med ett brett användningsområde. Du kan exempelvis använda planteringsjord vid plantering av sommarblommor på balkongen, i kruka eller i rabatten. Planteringsjord är också ett utmärkt val till plantering av buskar, småträd, fruktträd och perenner. För frön och sticklingar kan en planteringsjord med god vattenupptagningsförmåga vara ett strålande alternativ. Jorden kan även användas som jordförbättring i trädgårdslandet. Vi kan bara konstatera att med planteringsjord öppnar sig en värld av möjligheter för vad du kan plantera till ditt växtparadis.

Köp prisvärd planteringsjord hos Byggmax

Oavsett vad du önskar att plantera, så kan du hitta planteringsjord hos oss på Byggmax. Vi har prisvärd planteringsjord av hög kvalité både till försäljning per säck och på pall. Självklart har vi även blomkrukor och allt annat du kan tänkas behöva till planteringen. Ta en titt och beställ hem din planteringsjord online eller gör ett besök på någon av våra Byggmax butiker.

filter-white Filtrera

12 träffar

Sortera på
Hasselfors garden
50 liter
119  kr
Wiksbo
50 liter
89 95  kr
Weibulls
34  kr
Econova
30  kr
Wiksbo
50 liter
89 95  kr
Weibulls
79 95  kr
Weibulls
30  kr
Weibulls
30  kr
Weibulls
50  kr
Wiksbo
50 liter
74 95  kr