Dimmer

Att dimra ner ljuset kan verkligen skapa en mysig och trivsam atmosfär. Gör det möjligt genom att installera dimmer i hemmets olika rum. På Byggmax kan du välja bland dimrar för olika ljuskällor i olika färger till bra pris.

Hur fungerar en dimmer?

Dimmer är en strömbrytare som du också kan variera ljusstyrkan med i en eller flera lampor. Detta innebär att spänningen steglöst ökar eller minskar. Detta görs antingen genom vred eller tryck på dimmern. Det finns sedan olika dimrar att välja på, beroende på vilken ljuskälla du använder. Det betyder att det finns dimmer för vanliga glödlampor, LED- och Halogenlampor. Idag finns även dimrar som du kan fjärrstyra via app och röststyrning. På detta sätt får du full kontroll över din belysning. Vill du inte behöva byta ut dina strömbrytare kan du använda en dosdimmer. Dosdimmern installeras i en dosa bakom strömbrytaren som förses med impulsfjäder. Hitta dimrar som passar bäst just för ditt hem hos oss på Byggmax.

Köp dimmers från välkända varumärken hos Byggmax

Belysning är en viktig del av hemmet och med dimmer blir det mycket lättare. Lys upp när du behöver städa och ha dämpad belysning tillsammans med tända ljus under middagarna. Dimmer gör det helt enkelt möjligt att få till den rätta belysningen vid alla tillfällen. Kolla in vårt utbud av dimrar här på vår hemsida eller i någon utav våra Byggmax-butiker.

Filtrera

22 träffar

Sortera på
249  kr
Schneider
Finns i flera färger
Från 779  kr
50  kr
LightsOn
12V
179  kr
Malmbergs
569  kr
139  kr
Malmbergs
Vit, 5-100W
275  kr
200  kr
50  kr
Malmbergs
349  kr
Malmbergs
Svart, 5-300W
429  kr
Malmbergs
Vit., 150W
129  kr
Nordlux
475  kr
A
Malmbergs
Svart, 40-400W
345  kr
Schneider
Finns i flera färger
Från 94  kr
Malmbergs
Vit, Sammankoppling av Zeta LED-skenor
128  kr
10  kr
10  kr
10  kr