Dörrtillbehör

Saknar din dörr det där lilla extra? Ibland är det inte de stora sakerna som avgör utan de allra minsta detaljerna. Som en dörrstängare till den där dörren som någon alltid lämnar öppen. Här på Byggmax finns ett brett sortiment av dörrtillbehör. Från dörrstoppar till låshus för både inner- och ytterdörrar så att både du och din familj kan känna er riktigt säkra. Kanske en ny ringklocka så att ni verkligen hör om ni får besök? Eller varför inte en portklapp i mässing istället, för att ge ytterdörren en extra snygg detalj?

Enkelt att fixa själv

Dörrtillbehör från Byggmax gör det möjligt att fixa de där sista små detaljerna på egen hand. Även om du tagit hjälp av hantverkare för att sätta in nya dörrar och fönster så är sådana små detaljer någonting du kan ordna med på egen hand. Även den mest oerfarne klarar av att montera en dörrstopp och med våra noggranna instruktioner kan du lätt ge dig på att montera nya låshus till såväl ytterdörr som innerdörrar. Nytt lås i ytterdörren kan vara en billig försäkring efter att du köpt ditt nya hem. Byter du ut ytterdörrens låshus så vet du säkert att det bara är du och din familj som har nycklar till ert hus.

Alla dörrtillbehör du behöver hos Byggmax

Snart klar med renoveringen? Behöver du lägga sista handen vid ditt projekt? Du hittar alla dörrtillbehör som du behöver här på hemsidan.

filter-white Filtrera

231 träffar

Sortera på
Habo
19 95  kr
Beslagsboden
Från 199  kr
Beslagsboden
199  kr
Habo
189  kr
Habo
88  kr
Habo
Finns i flera färger
Från 225  kr
Habo
123  kr
Habo
139  kr
Habo
149  kr
Habo
Finns i flera färger
Från 249  kr
Habo
259  kr
Habo
Finns i flera färger
294  kr
Habo
97  kr
Beslagsboden
68 95  kr
Habo
145  kr
Beslagsboden
68  kr
Habo
129  kr
Habo
109  kr
Habo
409  kr
Habo
99  kr
Habo
56  kr
Habo
193  kr
Habo
67  kr
Habo
87  kr