Dörrtillbehör

Saknar din dörr det där lilla extra? Ibland är det inte de stora sakerna som avgör utan de allra minsta detaljerna. Som en dörrstängare till den där dörren som någon alltid lämnar öppen. Här på Byggmax finns ett brett sortiment av dörrtillbehör. Från dörrstoppar till låshus för både inner- och ytterdörrar så att både du och din familj kan känna er riktigt säkra. Kanske en ny ringklocka så att ni verkligen hör om ni får besök? Eller varför inte en portklapp i mässing istället, för att ge ytterdörren en extra snygg detalj?

Enkelt att fixa själv

Dörrtillbehör från Byggmax gör det möjligt att fixa de där sista små detaljerna på egen hand. Även om du tagit hjälp av hantverkare för att sätta in nya dörrar och fönster så är sådana små detaljer någonting du kan ordna med på egen hand. Även den mest oerfarne klarar av att montera en dörrstopp och med våra noggranna instruktioner kan du lätt ge dig på att montera nya låshus till såväl ytterdörr som innerdörrar. Nytt lås i ytterdörren kan vara en billig försäkring efter att du köpt ditt nya hem. Byter du ut ytterdörrens låshus så vet du säkert att det bara är du och din familj som har nycklar till ert hus.

Alla dörrtillbehör du behöver hos Byggmax

Snart klar med renoveringen? Behöver du lägga sista handen vid ditt projekt? Du hittar alla dörrtillbehör som du behöver här på hemsidan.

Filtrera

327 träffar

Sortera på
Habo
319  kr
Polyester
Från 79  kr
Habo
119  kr
Habo
Finns i flera utföranden
Från 22  kr
Bårebo
Vit, 20st
36 95  kr
Habo
149  kr
Habo
69 95  kr
Habo
74  kr
Habo
57  kr
Miller's
Finns i flera storlekar
Från 34 80  kr
Miller's
Finns i flera varianter
Från 524 90  kr
Millarco
Finns i flera varianter
Från 179  kr
Millarco
Finns i flera storlekar
Från 26  kr
Habo
319  kr
Habo
Finns i flera färger
Från 85  kr
Habo
Från 94 95  kr
Habo
Finns i flera längder
Från 129  kr
Millarco
Finns i flera storlekar
Från 46  kr
Bårebo
Svart, 20st
10  kr
Habo
169  kr
44 95  kr
Millarco
Finns i flera färger
Från 78 95  kr
Bårebo
Vit, 20st
29 95  kr