Badkar

Med ett badkar kan du skapa din alldeles egna avslappnade oas i badrummet. Att lägga sig i ett varmt bad i sällskap av en härlig bok eller en god kopp te efter en stressig dag kan vara det bästa som finns. På byggmax.se hittar du flera olika varianter på badkar.

Badkar i olika former

Hos oss kan du välja bland badkar i flera olika former, storlekar och varianter. Är du ute efter ett traditionellt badkar kanske det rektangulära karet är rätt val för dig? Eller varför inte gå för en modern variant med härligt runda och mjuka former? I vårt sortiment hittar du allt från stora till små badkar, kar med eller utan fötter, integrerade och fristående. Ja valen är många, så ta en stund och fundera vilket badkar som passar bäst hemma hos dig. Har du ett mindre badrum så kanske ett sittbadkar är ett bra alternativ, har du ett större badrum blir alternativen och valmöjligheterna fler.

Vilket badkar ska jag välja?

Vi har flera olika modeller och varumärken på badkar. Du kan exempelvis välja mellan ett badkar med duschvägg eller ett vackert hörnbadkar. Emaljerad stålplåt är det bästa och vanligaste materialet för badkar. Det gör att badkaret blir stabilt och dessutom lätt att rengöra. Det finns även badkar i plast om man önskar ett enkelt badkar som är lätt att flytta på. Har du redan ett badkar och letar endast efter en badkarsfront eller söker du tillbehör till ditt badkar? Se vår kategori med badkarsfront eller badkarstillbehör.

Köp badkar på Byggmax

Hitta ditt drömbadkar i vår e-handel. Handla direkt från dator, mobil eller Ipad. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Välj mellan flera olika modeller som badkar med dusch och fristående badkar.

Filtrera

55 träffar

Sortera på
Ifö
Finns i flera längder
Från 4 295  kr
Ifö
Finns i flera längder
4 295  kr
Gustavsberg
2 995  kr
Milobad
5 295  kr
Ifö
Finns i flera längder
Från 6 499  kr
Ifö
Finns i flera längder
Från 5 409  kr
Milobad
7 495  kr
Ifö
Finns i flera längder
Från 1 369  kr
Ifö
Finns i flera längder
Från 3 999  kr
Ifö
1 475  kr
Ifö
5 295  kr
Ifö
6 179  kr
Gustavsberg
Finns i flera längder
Från 8 655  kr
Ifö
885  kr
Arrow
2 509  kr
Ifö
Finns i flera storlekar
Från 5 245  kr
Milobad
8 995  kr
Milobad
8 995  kr
Ifö
1 395  kr
FM Mattsson
899  kr
Ifö
5 995  kr
Svedbergs
6 499  kr