Köksskåp

Ett köksskåp är själva stommen som håller kökslådorna och som du kan montera diskbänk eller bänkskiva på. Köksstommen kan kombineras med andra bänkskåp. Hur vill du bygga ditt kök, med flera kökslådor, rejäl köksbänk eller ett mer kompakt kök? Billiga köksskåp hittar du på Byggmax.Handla dina nya köksskåp på Byggmax! Här hittar du många olika varianter att inreda ditt kök med, så som stommar till bänkskåp och hörnskåp men även hela högskåp och hörnskåp.

Köksskåp och stommar

Ett köksskåp är själva stommen som håller kökslådorna och som du kan montera diskbänk eller bänkskiva på. Köksstommar kan kombineras med andra bänkskåp. Hur vill du bygga ditt kök, med flera kökslådor, rejäl köksbänk eller ett mer kompakt kök?

Praktiska lådor till ditt köksskåp

Det sägs att man fyller de lådor man har i ett kök oavsett om det är fyra eller 25 stycken. Något de flesta har gemensamt är att kökslådor och skåp alltid är fyllda till bredden. Gör vardagslivet lättare genom att organisera köket utifrån att det ska vara enkelt att nå de köksredskap du behöver. Välj utdragbara hyllplan och lådor för att göra matlagningen enklare och trevligare och slipp böka runt långt inne i skåp och lådor.

Köp köksskåp med många möjligheter

När du ska renovera eller bygga kök har vi inte bara billiga köksskåp, stommar och lådor - hos oss kan du även handla bänkskivor, diskbänkar och helt kompletta kök.

filter-white Filtrera

67 träffar

Sortera på
Ifö
2 199  kr
Theofils
1 655  kr
Ifö
Finns i flera utföranden
Från 3 199  kr
Ifö
Finns i flera färger
Från 1 999  kr
Ifö
2 299  kr
Theofils
1 255  kr
Ifö
2 195  kr
Ifö
Finns i flera utföranden
Från 3 199  kr
Theofils
Finns i flera färger
Från 1 555  kr