Ljussystem

Hos oss på Byggmax hittar du ljussystem som du enkelt kan skapa en komplett belysning för din trädgård. Lamporna i ljussystemet kan du koppla ihop och utöka efter behov. Välj mellan vägglampor, markspotlights, ljusslingor, ljussensorer från kända varumärken som Bolthi och Markslöjd.

Ljussystem i din trädgård

Med ett ljussystem från Byggmax kan du enkelt koppla samman olika typer av lampor för att få den perfekta belysningen i din trädgård. På varje förpackning står det angivet hur många watt som du totalt får använda, på så sätt vet du vilken transformator som är lämplig för just ditt ljussystem. Hos oss hittar du även tillbehör som förlängningssladdar och 3-vägskopplingar för att enkelt kunna dra elen åt olika håll. Vårt ljussystem decklights från Bolthi ger dig infällbara LED-spotar som passar bra att använda för terrass, trädäck, brygga eller stenlagd uppfart. Du behöver inte vara orolig att de ska gå sönder av att du råkar trampa på dem då de är tillverkade för att tåla hög belastning.

Köp ljussystem hos Byggmax

Hos oss på Byggmax kan du alltid hitta många prisvärda ljussystem. Kom in i din närmaste Byggmax-butik eller byggmax.se för att se hela vårt sortiment av ljussystem.

Filtrera

8 träffar

Sortera på
Konstsmide
Finns i flera färger
Från 186  kr
Konstsmide
349  kr
Konstsmide
Finns i flera färger
Från 28 95  kr
Svart, IP44
299  kr
Vit, IP44
299  kr
IP44
289  kr
Konstsmide
Finns i flera färger
Från 205  kr
WiZ
243  kr