Toalettsits

För att hålla en god hygien i badrummet kan det vara bra att med jämna mellanrum byta ut toalettsitsen, den kan även gå sönder och behöver då ersättas med en ny. Det är inte alltid lätt att veta vilken toalettsits som passar till toalettstolen man har hemma. I vårt sortiment finns både universalsitsar men också toalettsitsar som passar till specifika toalettstolar. Inne på produkterna kan du se vilken toalettstol just den toasitsen passar till.

Mjukstängande toalettsits – ett klokt val

Här hittar du ett brett utbud av toalettsitsar för alla behov och önskemål. Vilken du ska välja är beroende på modell på toalettstol och dina egna önskemål. I vårt sortiment finns toalettsitsar i hårdplast (hårdsits) och mjukplast (mjuksits), hårdsitsen kan vara något tyngre och inte lika mjuk att sitta på. Det finns även toasitsar som är mjukstängande vilket innebär att toalettsitsen sakta och på ett dämpande sätt stängs i stället för ett smällande ljud. Detta kan vara bra både för att minska ljud och för toalettens hållbarhet, speciellt om du väljer en tyngre toalettsits. Sist men inte minst ska du välja färg på toalettsitsen, vitt må vara det vanligaste men vi har även toalettsitsar i svart och rött om du önskar bryta av med en färgklick.

Köp toalettsits hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av olika toalettsitsar som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmsta Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken toalettsits som vi kan erbjuda från bland annat Gustavsberg och IDO.

Filtrera

53 träffar

Sortera på
149  kr
Ifö
69 95  kr
Ifö
Från 329  kr
299  kr
IDO
399  kr
Hafsen
399  kr
Gustavsberg
399  kr
Ifö
969  kr
Ifö
405  kr
Hafsen
399  kr
Ifö
419  kr
Hafsen
399  kr
Gustavsberg
299  kr
Duschy
395  kr
Ifö
1 009  kr
Kandre
Finns i flera färger
Från 1 649  kr
Gustavsberg
Finns i flera färger
Från 729  kr
Gustavsberg
329  kr
Ifö
979  kr
Gustavsberg
399  kr
Duschy
Vit, 444x369mm
399  kr
Gustavsberg
295  kr