Pollare

Skapa en härlig atmosfär i trädgården med pollare. En pollare kan liknas vid en stolpe med ljus som både kan framhäva utvalda delar i trädgården och öka trygghetskänslan. Välj på pollare i flera olika designs, färger och utföranden här hos oss på Byggmax.

Pollare – vackra och funktionella

Det finns många fördelar med att ljussätta sin trädgård med pollare. För det första lyser pollaren upp din trädgård på ett mycket vackert sätt. Belysningen kan ge mycket spännande effekter genom att exempelvis lysa upp buskar och träd underifrån. Dessutom blir belysningen från pollaren mycket välkomnande för gäster som kommer på besök. Utöver detta leder även pollare vägen fram utan att någon riskerar att skada sig i mörkret. Pollarna är också avskräckande för oinbjudna gäster. Med pollare får du helt enkelt både harmoniskt uttryck och funktionalitet. Kolla hur många pollare du behöver och var du ska placera dem genom att lysa med ficklampan i din trädgård när mörkret lagt sig.

Vilken pollare passar er trädgård?

Vill ni ha pollare i er trädgård finns alla möjligheter att hitta en som passar er stil. Det finns pollare både i klassisk design och modern stil i olika färger. Matcha gärna pollare med övrig utomhusbelysning för att få ett enhetligt uttryck. Pollare finns även i olika storlekar. Kanske vill ni ha lite mindre pollare för att lysa upp trädgårdsgångar och rabatter. Eller större pollare för att lysa upp uppfarten. Oavsett vilken stil och storlek ni vill ha på er pollare finns de hos oss på Byggmax.

Köp pollare av hög kvalitet hos Byggmax

Ljussätt er trädgård med eleganta pollare från Byggmax. Hos oss har vi otroliga pollare från välkända varumärken. Spana in vårt sortiment av pollare här på vår hemsida eller i din närmsta Byggmax butik.

Filtrera

7 träffar

Sortera på
Nordlux
Antracit
1 228  kr
Philips
782  kr
Philips
1 115  kr
Philips
Finns i flera färger
890  kr
Philips
782  kr