Fönsterspröjs

Är du trött på dina fönster och vill ge dem ett varmare och mer ombonat utseende? Genom att fästa lösa fönsterspröjs på fönstren skapar du själv på nolltid ett hus med karaktär och en härligt ombonad känsla.

Snygga fönster på nolltid

Spröjsen är lätta att montera och att ta bort när du ska putsa fönstren. Börja med att montera ihop spröjskombinationen och därefter hålla den mot fönstret för att kontrollera att clipshållarna hamnar mot glaslisten. Markera sedan var på listen clipsen ska sitta. Använder du en hammare till hjälp för att fästa spröjsen är ett tips att sätta tejp på glaset för att inte repa det. På nolltid har du en snygg fönsterdekoration. Vad väntar du på? Mät dina fönster och beställ spröjs från Byggmax redan idag.

Spar pengar på att fixa själv

Att montera fönsterspröjs klarar de flesta av och därför är det mest fördelaktigt att göra det själv för att spara in kostnaderna som en hantverkare skulle tagit. Hos Byggmax kan du välja mellan spröjs i PVC eller obehandlat furu. PVC kräver knappt något underhåll mer än att du håller det rent. De i trä ska målas eller lackas innan du monterar dem. Underhållsmålning skiljer sig sedan från fall till fall. Fönstrets placering och hur mycket det utsätts för väder och vind påverkar behovet. Målarfärg, verktyg, fönsterbeslag, handtag och allt annat du behöver för att underhålla eller montera fönster hittar du hos Byggmax.

Köp fönsterspröjs från Byggmax

Genom att köpa färdigt kit med fönsterspröjs från Byggmax slipper du krånglet med att tillverka egna, och samtidigt sparar du pengar på att montera dem själv.

filter-white Filtrera

2 träffar

Sortera på
35  kr
Jabo
42x56cm, obehandlat trä
329  kr