Dubbelhandfat

Dubbelhandfat har blivit alltmer populära inom badrumsdesign och är ett utmärkt val för er som delar badrum. Dubbelhandfat är helt enkelt två handfat som är monterade bredvid varandra på samma bänkskiva eller skåp. Denna design ger flera fördelar och kan ge badrummet en mer funktionell och elegant känsla. Ett dubbelhandfat gör det möjligt att ha separata utrymmen för varje person, vilket är särskilt användbart för par eller familjer.

Dubbelhandfat i olika stilar

Dubbelhandfat finns i olika stilar och material, inklusive traditionell porslin eller moderna material som glas eller sten. Valet av material och stil kan påverka priset, men det finns många budgetvänliga alternativ som ger samma funktionalitet och estetiska känsla som mer exklusiva alternativ. Genom att välja rätt storlek, stil och material kan du skapa en elegant och funktionell design som passar dina behov och budget.

Köp dubbelhandfat hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av dubbelhandfat som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilket dubbelt handfat som vi kan erbjuda.

filter-white Filtrera

2 träffar

Sortera på
Hafsen
Passar till tvättställsskåp från Hafsen, vit porslin
2 199  kr
Ifö
Finns i flera storlekar
Från 2 199  kr