Golvplattor trä

Skapa en trevligt och ombonad utomhusmiljö med golvplattor i trä. Golvplattor i trä är dessutom ett utomhusgolv du kan lägga alldeles själv. Ge balkongen eller uteplatsen ett lyft med golvplattor i trä från Byggmax.

Fördelar med golvplattor i trä

Golvplattor i trä på balkongen eller uteplatsen ger inte bara ett fint utomhusgolv, utan det är också skönt att gå på. Du lägger golvet genom att klicka i golvplattorna i varandra. Skulle du behöva komma in i ett hörn eller runt en pelare kan du enkelt kapa golvplattorna. Golvplattor är därmed ett mycket lätt sätt att få ett nytt, stilfullt utomhusgolv. För att underhålla golvplattor i trä behöver du endast rengöra regelbundet med såpa och vatten. Skulle det uppstå sprickor i trät eller få en gråaktig färg kan du stryka ett lager olja eller lasyr över golvplattorna. Klicksystemet gör också att du kan plocka isär golvplattorna om du till exempel vill förvara dem inomhus under vintern för en längre livslängd.

Köp golvplattor trä till bra pris hos Byggmax

Med en liten arbetsinsats får du ett utomhusgolv som både är snyggt och lättskött. På Byggmax erbjuder vi golvplattor i trä till bra pris och av hög kvalité. Gör slag i saken och få en balkong eller uteplats du kan njuta av genom att skaffa golvplattor i trä.

Läs mer

1 träff

Sortera på