Bitssats

Med en bitssats får du ut max av din skruvdragare. En bits är en utbytbar spets som får din skruvdragare eller skruvmejsel att passa i skruvhuvudet. I stället för att byta skruvdragare byter du bits – det är både smidigt och sparar plats i din verktygslåda.

Bitssats innehåller nästan alltid bitshållare

I många bitssatser finns oftast en bitshållare. Bitshållaren är till för att hålla bitsen på plats. Skruvdragare brukar ha inbyggd bitshållare medan en borrskruvdragare kräver en separat bitshållare. Bitshållare kan vara olika långa och ha olika egenskaper. Magnetfäste, som gör att bitsen inte trillar ur, är vanligt men det finns också varianter som låter dig spänna fast din bits. Flexibla bitshållare gör att du kan komma åt bättre på svåråtkomliga platser.

Bitssats passar nästan alla typer av skruvar

I en bitssats finns många bits som passar till många skruvhuvuden. Några vanliga spårtyper är raka spår, krysspår Phillips (PH), krysspår Pozidriv (PZ) och torx (TX)

Köp bitssats på Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av bitssatser som du köper enkelt från Byggmax. Kom in till din närmsta Byggmax-butik eller kolla här online för att hitta en bitssats som passar dig och ditt projekt. Välkommen!

Filtrera

26 träffar

Sortera på
20  kr
Leatherman
689  kr
Millarco
89 95  kr
Millarco
59  kr
Boxer
299  kr
Boxer
149  kr
99 95  kr
Boxer
279  kr
Boxer
189  kr
285  kr
Boxer
289  kr
Boxer
459  kr
Millarco
109  kr
Millarco
89  kr
Millarco
125  kr
Tecos
249  kr
Tecos
377  kr
Tecos
592  kr
Tecos
566  kr
Tecos
1 135  kr