Bastustugor

Du hittar ett stort utbud av bastustugor på Byggmax, de är monteringsfärdiga och enkla att montera. Bastustugorna finns både i funkisstil eller med sadeltak, allt efter tycke och smak. Hos oss hittar du smidiga och kompletta lösningar för att själv bygga en bastu där du snart kan njuta av avkopplande bastubad.

En fristående bastu för trädgården eller bryggan

Hos oss på Byggmax.se hittar du monteringsfärdiga bastur med tydliga instruktioner, vilket gör det smidigt att på egen hand bygga ihop bastun. Börja med att välja den typ och storlek du önskar ur vårt breda sortiment av basturum och bastustugor. Grunden till bygget och behandling av virket ingår inte i leveransen så grundfärg och täckfärg är därför bra att ha hemma redan från början. Med en grundlig ytbehandling av virket gör du det tåligare och ger virket en längre livslängd. Du kan också med fördel välja att isolera bastun så kan du vinterbada.

Prisvärda lösningar för den händige

Fördelen med att välja en av våra bastustugor är att du snabbt kommer igång med den roliga delen av jobbet, det vill säga själva bygget. Du slipper spillvirke som du skulle ha fått om du gjorde helt själv från början. Till våra monteringsfärdiga bastur, samt stugor och friggebodar, ingår virke av god kvalitet och i de dimensioner du behöver. Stomme, dörr, fönster och golv ingår och du bygger enkelt ihop det själv efter tydliga instruktioner. Spik, verktyg och färg ingår dock inte, men även detta hittar du hos oss på Byggmax.se. Drömmen om en bastu är aldrig längre bort än vad Byggmax.se är!

Köp bastustuga hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av bastustugor som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken bastustuga som vi kan erbjuda. Läs även vår gör-det-själv guide bygga bastu inomhus för att få tips om hur du bygger en bastu.

filter-white Filtrera

15 träffar

Sortera på
Nordkapp.nu
47 425  kr
Palmako
46 990  kr
Harvia
90 000  kr
Nordkapp.nu
47 695  kr
Palmako
70 990  kr
YRRE
Finns i flera varianter
Från 572 379  kr
Nordkapp.nu
54 995  kr
YRRE
Finns i flera varianter
Från 519 879  kr
Harvia
105 694  kr
Baseco
44 800  kr
Baseco
82 300  kr
Baseco
56 700  kr
Baseco
47 200  kr
Baseco
44 200  kr
Baseco
25 900  kr