Dubbelhäftande tejp

Dubbelhäftande tejp är en typ av klisterremsa som har klister på båda sidor som gör den användbar i många projekt. Dubbelhäftande tejp kan användas för att fästa olika material, inklusive papper, kartong, plast, metall, tyg och trä.

Dubbelhäftande tejp har många fördelar

Jämfört med andra typer av fästmedel har dubbelhäftande tejp många fördelar. Till exempel är den mycket enkelt att använda och applicera, vilket gör det till ett populärt val för både hemmafixare och professionella användare. Den kan också användas på en mängd olika ytor, vilket gör den mångsidig och praktiskt. Till exempel när du ska montera skyltar och affischer, hänga dekorationer och ramar, fästa elektronikkomponenter och mycket mer.

Ytan ska vara ren innan du applicerar tejpen

Innan du applicerar tejpen är det viktigt att ytan är ren, torr och fri från smuts, olja eller andra föroreningar som kan påverka fästningen. Du bör också överväga om du behöver använda flera tejpbitar för en starkare fästning.

Köp dubbelhäftande tejp på Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av dubbelhäftande tejp som du köper enkelt från Byggmax. Kom in till din närmsta Byggmax-butik eller kolla här online för att hitta dubbelhäftande tejp som passar dig. Välkommen!

filter-white Filtrera

6 träffar

Sortera på
Från 57 95  kr
Etab
54 95  kr
Millarco
84 90  kr
Millarco
Finns i flera längder
Från 38 90  kr
TJB
Bredd 50mm, längd 25m
289  kr