Altan

Dags att bygga altan? Eleganta stolphattar, praktiska stolpskor, och tryckimpregnerat virke, här hittar du allt för att ditt altanbygge ska gå så smidigt som möjligt. Det impregnerade altangolvet får en fin patina i grått efter ett tag. Du undviker sprickbildning och förlänger livslängden genom att olja in trädäcket med träolja.

Att bygga en altan

Har du aldrig byggt en altan tidigare? Om du vill lära dig allt om trall, balkskor, kjolar, överliggare och trappor, då har vi både en film som visar hur man gör som finns på youtube. Vi har även en guide i vår stora katalog av gör det själv-projekt som heter Bygga altan - där får du hjälp från planeringsstadie till underhåll av din färdiga altan. Hos oss hittar du flera olika projekt som rör din altan. Ta även en titt på vårt projekt tillverka en ljusbrunn och Bjälklag altan.

Bygga altantrappa

I Byggmax guide bygga altantrappa guidas du genom hela ditt trappbygge. En trappa till en altan byggs i tryckimpregnerat virke för att kunna stå emot vatten och fukt som vårt nordiska väder bjuder på. I vår guide får du hjälp med allt från formler och planering av inköp till steg-för-steg-bygge och underhåll. Lycka till med ditt trappbygge.

Bygga altantak

Ett altantak förlänger säsongen för din altan, samtidigt som det skyddar mot solljus och regn. Ett altantak förändrar hela känslan av altanen och skapar i princip ett extra rum. Ta hjälp av vår DIY-guide bygga altantak för att lyckas med ditt projekt.

 

Köp altan hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av virke till altan som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilka altanprodukter som vi kan erbjuda.

filter-white Filtrera

47 träffar

Sortera på
Kaski
Finns i flera utföranden
Från 17 815  kr
7 995  kr
100  kr
Wiksbo
Svart konstrotting, ljusgrått tyg
2 999  kr
Wiksbo
1 500  kr
Wiksbo
4 895  kr
3 000  kr
Wiksbo
249  kr
Wiksbo
Finns i flera färger
Från 9 995  kr
Wiksbo
5 895  kr
Wiksbo
8 995  kr
Wiksbo
Pulverlackerad aluminiumram
9 995  kr
Wiksbo
9 995  kr
Plus
9 595  kr
Plus
Finns i flera färger
Från 8 969  kr
Plus
Finns i flera färger
Från 6 665  kr
Plus
8 999  kr
Wiksbo
Svart i polywood och stål
599  kr
Plus
Finns i flera färger
Från 8 745  kr
Eden Wood
Vit, ett bord, en soffa, två fåtöljer
8 899  kr
Eden Wood
Finns i flera färger
Från 6 999  kr
Baltic Garden
8 045  kr
Baltic Garden
8 709  kr
Wiksbo
Från 1 799  kr