Spaljé

Med en spalje kan du skapa vackra rum i trädgården och samtidigt ge stöd åt klättrande växter. En spaljé kan även hjälpa till att skapa lä på vindutsatta platser och fungera som ett dekorativt och praktiskt insynsskydd på uteplatsen eller balkongen. Montera förslagsvis spaljén mot en husvägg, balkongräcke, fristående eller mellan stolpar.

Olika sorters spaljéer

Vad är du ute efter att ha på din spaljé? Olika växter kräver olika mycket stöd och det är viktigt att se till att den spaljé du införskaffar håller måttet för just det som du är ute efter att sätta där. En tjockare och stadigare spaljé kan behövas för högväxande blommor och grönsaker, medan en nättare variant passar till lättare växter som inte behöver lika mycket support.

Köp en färdig spaljé eller bygg din egen

Hos Byggmax hittar du spaljéer i flera olika utföranden. Allt från spaljéer i trä till metall och vi har även virket du behöver för att du ska kunna bygga din alldeles egen. Om du vill bygga din egen spaljé kan du spana in vår steg för steg guide över hur man bygger staket, plank och spaljé. Du kan även kika på vårt projekt som heter avgränsa med spalje. Fundera över vilket material, färg och form som passar hemma hos dig.

Filtrera

11 träffar

Sortera på
Finns i flera storlekar
Från 139  kr
129  kr
Plus
Finns i flera storlekar
Från 519  kr
Plus
584  kr
Skotte Garden
199  kr
Finns i flera storlekar
Från 179  kr
Plus
Finns i flera färger
Från 439  kr
Skotte Garden
199  kr
Superproof
739  kr
Superproof
555  kr
Plus
899  kr