Vattendetektor & vattenlarm

Vattenlarm och vattendetektor kan hjälpa dig att upptäcka en vattenläcka i tid och därmed minska risken för allvarliga vattenskador i ditt hem. Ett vattenlarm kan jämföras med en brandvarnare men att den istället reagerar på vatten. Detta larm kan placeras ut i exempelvis källare, kök, tvättstuga och badrum, vattenlarmet varnar sedan så fort den kommer i kontakt med vatten.

Hur fungerar ett vattenlarm?

Vattenläckor kan uppstå på olika ställen i ditt hem, inklusive badrummet, köket och källaren. Vattenlarmet är utformat för att känna av fuktighet och vatten på ett tidigt stadium och skicka en varningssignal till dig genom en ljud- eller ljusindikator. Förutom att hjälpa till att upptäcka en vattenläcka kan vattenlarm också ge dig fred i sinnet när du är bortrest. Många vattendetektorer kan anslutas till en mobilapp som låter dig övervaka ditt hem från en annan plats. Om vattenlarmet aktiveras, får du en varning på din mobiltelefon och kan vidta åtgärder för att hantera situationen på distans.

Köp vattendetektor hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av vattenlarm som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilket fuktlarm som vi kan erbjuda.

filter-white Filtrera

7 träffar

Sortera på
NexaFireSafety
Lithiumbatteri 3V
158  kr
Housegard
Upptäcker läckande vatten
119  kr
Grohe
Vattenfelsbrytare
11 219  kr
Grohe
Vattenlarm
879  kr
Grohe
3st smarta vattendetektorer
15 060  kr
Yoyomotion
349  kr
GP
Vit
265  kr