Utestolar

Ska ni inreda uteplatsen för den varma utesäsongen? I så fall är utestolar ett måste! Oavsett om du vill inreda balkongen, altanen eller trädgården har vi på Byggmax utestolar för er.

Utestolar för alla tillfällen

Utestolar är ett samlingsnamn för olika typer av stolar. Kollar vi närmare på utbudet av utestolar är variationen av olika modeller enorm. Här finns alla möjligheter att hitta utestolar för olika behov. Behöver ni enklare utestolar är kanske klassiska trädgårdsstolar i plast eller trä något för er? Dessa finns även som klaffstolar vilket gör de lätta att flytta runt. Andra lättflyttade stolar är caféstolar som är populära att ha på balkongen. En annan omtyckt modell är positionsstolen. På en positionsstol kan du fälla tillbaka ryggen, vilken gör stolen till en perfekt kombination av att vara en stol du både kan slappa i och sitta på till middagarna. Är ni bara ute efter att kunna slappa och njuta av solen i era utestolar bör ni kanske köra på solstolar eller vilstolar. Solstolar och vilostolar kommer göra sig perfekta på altanen eller bredvid poolen. Annars är också trädgårdsstolar i lounge-stil utmärkta att inreda med i pergolan eller i uterummet. I dessa trädgårdsstolar kommer ni sitta bekvämt hela dagen. Ett som är självklart är att det finns utestolar för alla tillfällen och du hittar dem alla hos oss på Byggmax.

Trädgårdsstolar är en del av inredningen

Har ni bestämt vilka utestolar det blir till uteplatsen kan de lätt te sig ensamma utan annat runtomkring. Därför rekommenderar vi att komplettera era utestolar med andra trädgårdsmöbler och inredningsdetaljer. Till många utestolar finns det tillhörande trädgårdsbord, men det går såklart att matcha efter tycke och smak, och tillsammans blir det en trevlig sittgrupp för familj och vänner. Vare sig ni inreder balkong, altan, trädgård, uterum eller pergola så har vi också trädgårdsväxter och utomhusbelysning som kommer bli magiskt tillsammans med trädgårdsmöblerna. Mixa och matcha utestolarna med andra trädgårdsmöbler och detaljer från Byggmax för att få uteplatsen du alltid drömt om.

Köp utestolar av hög kvalitet hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt breda sortiment av utestolar. Vi har tåliga utestolar i bland annat plast, rotting och trä i olika stilar. När utestolar är på plats kommer ni kunna njuta av det fina vädret hela säsongen. Gör din beställning av utestolar i lugn och ro på vår hemsida eller kom in till någon utav våra Byggmax butiker.

Filtrera

33 träffar

Sortera på
Wiksbo
62 25  kr 249  kr
Baltic Garden
Finns i flera färger
Från 1 815  kr
Skotte Garden
1 099  kr
Finns i flera färger
Från 209  kr
Bellissa
Finns i flera storlekar
Från 8 738 63  kr
Millarco
219  kr
Millarco
389  kr
Bellissa
8 570 25  kr
Bellissa
Finns i flera storlekar
Från 8 738 63  kr
EcoFurn
2 895  kr
Eden Wood
1 279  kr
Bellissa
5 274 84  kr
inout form
8 350  kr
Eden Wood
2 619  kr
Plus
3 895  kr
Bellissa
10 631 11  kr
inout form
Finns i flera färger
Från 2 280  kr
Bellissa
8 941 50  kr
inout form
Finns i flera färger
Från 3 050  kr
Bellissa
Finns i flera storlekar
Från 6 588 10  kr
Bellissa
5 274 84  kr
Amazonas
Finns i flera färger
Från 6 695  kr
inout form
Finns i flera färger
Från 3 650  kr