Automatisk bevattning

Alla drömmer väl om den perfekta trädgården? Tyvärr så sköter den inte sig själv och det tar både tid och energi att rensa ogräs och vattna trädgården. Med Byggmax smarta lösningar för automatisk bevattning sparar du både tid och energi och kan plantera nya blommor och växter och drömmen om den perfekta trädgården känns lite närmare. Med vår automatiska lösning kan du även ta med dig familjen på en längre semester utan att känna någon stress över trädgården eller behöva jaga grannen för att be dem vattna, men vår lösning sköter det sig automatisk och du kan njuta av semester och komma hem till en grönskande trädgård.

Vilket automatiskt bevattningssystem passar bäst?

När du kommit så långt att du bestämt dig för att införskaffa automatisk bevattningssystem har du kommit en bra bit på vägen. Nu återstår bara att se över dina behov och vilken typ av automatisk bevattning som du behöver för dina blommor och planteringar. I ett växthus är det optimalt med växthusbevattning, vilket du får genom automatisk bevattningssystem de både spar tid och med smarta produkter såsom timer, minisprinkler, dropsystem eller andra bevattningsprodukter som gör vardagen enklare.

Hur installerar du ett automatiskt bevattningssystem?

Det finns många olika typer av automatiska bevattningssystem och de är olika beroende på vilket märke du väljer, men i princip är det ungefär samma installation. För att kunna installera ett automatiskt bevattningssystem behöver du tillgång till vatten. För automatisk bevattning utomhus krävs det att du har ett vattenutkast som du kopplar en bevattningskontroll till för att kunna bestämma vilka tider den ska bevattna. Till den kopplar du, fuktslang, matarslang, microslang, eller annan typ slang som du tänkt automatisera i din trädgård. Om du av någon anledning vill bevattna utanför timerns tider finns det oftast en knapp för omedelbar bevattning, du kan även koppla in vattenspridaren till bevattningskontroll.

Köp automatiska bevattningssystem hos Byggmax

Kom in i din närmsta Byggmax-butik eller online för att se hela vårt sortiment av automatiska bevattningssystem. Du kan även läsa mer och få tips och inspiration för hur du kan hitta bästa lösningen för att bevattna din trädgård.

Filtrera

9 träffar

Sortera på
Juliana
1 519  kr
Gardena
Flex
Från 599  kr
Trolla
129  kr
Trolla
355  kr
Hortus
199  kr
Trolla
715  kr
Botanium
695  kr
Botanium
699  kr
Botanium
695  kr