Sandlådesand

Sandlådesand av fin kvalitet och till ett billigt pris kan du hitta på Byggmax. Sandlådesand är en extra mjuk och fin sand som används för att fylla sandlådor för barn. Har du just byggt en sandlåda eller beställt hem en färdig? Oavsett så behöver den fyllas på med sand och den köper du lättast på Byggmax.

Beräkna sand till sandlåda

Det kan vara lite olika åtgång på sand till en sandlåda beroende på vilken sand du väljer att köpa. Sandkornens grovhet kan nämligen skilja sig åt. Vidare beror det förstås på hur stor och djup sandlåda du ska fylla. Till en sandlåda med måtten 1,2 x 1,2 meter med ett djup på 0,19 meter krävs ca 12–14 st 20 kilossäckar. När du fyllt en sandlåda kan det vara bra att ha lite extra att fylla på med framöver i och med att sanden sjunker ihop efter hand. Sedan vet vi ju att en hel del sand tenderar att hamna utanför sandlådan, så att ha en extra säck i garaget skadar inte.

Köp billig sandlådesand på Byggmax

Välkommen att spana in vårt sortiment av sandlådesand som du kan köpa här på Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se hela vårt utbud av sandlådesand.

filter-white Filtrera

1 träff

Sortera på
Från 52 95  kr