Reglar & träreglar

Reglar är ryggraden i de flesta konstruktioner. Hos Byggmax hittar du många olika reglar i olika dimensioner. Välj till exempel mellan tryckimpregnerade reglar och takreglar.

Reglar håller konstruktionen uppe

Oavsett om du ska sätta upp en vägg eller bygga en helt ny konstruktion finns det en regel som passar ändamålet hos oss på Byggmax. Vi har till exempel tryckimpregnerade reglar som passar utomhusbygget. Du hittar också trärena modeller i flera olika dimensioner samt varianter i metall. Många av reglarna i vårt utbud finns i smart kortlängd för att minska spill när du bygger. Om du undrar vilken typ du bör köpa till just ditt bygge så hjälper vi dig gärna. Det är viktigt att välja rätt eftersom olika sorter passar till olika typer av konstruktioner. För bärande väggar kan du behöva en variant och för en innervägg en annan.

Både för innervägg och bärande konstruktioner

Hos oss hittar du reglar av god kvalitet till ett bra pris. När man bygger något är det viktigt att använda sig av bra material så att konstruktionen håller länge. Detta lägger vi på Byggmax stor vikt vid. Visste du att det inte behöver vara så svårt att sätta upp en ny innervägg för att dela av ett rum? Hos oss hittar du både reglarna du behöver och skivmaterial för att täcka väggen. Du kan även ta hjälp av vår guide Regla innervägg. Kom ihåg att använda dig av isolering för att minska ljud. Om du ska bygga utomhus, till exempel en altan, använder du dig med fördel av en regel i tryckimpregnerat material. På så sätt minskar du risken för att markfukt och regn tränger in i ditt bygge.

Köp reglar från Byggmax

Hos oss på Byggmax hittar du virke och reglar för de flesta olika konstruktioner. Med våra varor bygger du kostnadseffektivt och hållbart.

filter-white Filtrera

24 träffar

Sortera på
13 95  kr /m
Från 20 95  kr /m
Från 26 95  kr /m
Från 14 95  kr /m
44 95  kr /m
66 95  kr /m
Från 14 95  kr /m
Från 21 95  kr /m
34 95  kr /m
56 95  kr /m
51 95  kr /m
Dimensionhyvlad gran/fura
79 95  kr /m
Dimensionhyvlad gran/fura
51 95  kr /m
28 95  kr /m
35 95  kr /m
MoreWood
21 95  kr /m
MoreWood
35 95  kr /m
MoreWood
28 95  kr /m
Herrljunga Ledstångsfabrik
Finns i flera utföranden
Från 555  kr
Herrljunga Ledstångsfabrik
Finns i flera utföranden
Från 419  kr
Jabo
335  kr
WoodPlastic
Finns i flera storlekar
Från 119  kr /m
WoodPlastic
Finns i flera storlekar
Från 119  kr /m