Vedförvaring

En bra vedförvaring håller din ved torr och skyddad men ser också till att veden är lättillgänglig både utomhus och inomhus. Hos oss på Byggmax finns flera smarta lösningar för förvaring av ved som gör att du på ett enkelt sätt kan bunkra upp med ved när kylan närmar sig.

Vedförvaring utomhus

Först och främst är det viktigt att välja en lämplig plats utomhus för din vedförvaring. Platsen bör vara lättillgänglig för dig, men samtidigt inte i vägen för andra aktiviteter i trädgården. Nästa steg är att välja rätt typ av vedförvaring. Det finns flera olika alternativ att välja mellan, inklusive vedbodar, vedskjul och vedstugor. Valet beror på hur mycket ved du ska förvara och hur mycket plats du har. En vedbod eller vedstuga är det bästa valet om du har stora mängder ved, medan ett vedskjul fungerar bra om du har mindre mängder ved och begränsat med plats.

Vedförvaring inomhus

När du hämtar ved utomhus är det bra att ha en genomtänkt vedförvaring inomhus bredvid braskaminen. Samtidigt får det gärna vara en vedförvaring som smälter in i övrig inredning. I vårt sortiment hittar du vedkorg och vedhink som du smidigt kan bära fylla utomhus och bära in för att ha som vedförvaring inomhus. Vi har även stilrena vedhyllor som du kan montera på väggen för förvaring av ved. Vilken vedförvaring föredrar du?

Köp vedförvaring hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av vedförvaring som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken förvaring av ved som vi kan erbjuda.

Filtrera

18 träffar

Sortera på
36x36x40 cm, plattans tjocklek 1mm, handtagets diameter 16mm
Från 129  kr
Grillsymbol
Finns i flera storlekar
Från 10 489  kr
20Kg
250  kr
Plus
Finns i flera färger
Från 7 295  kr
Kaminexperten
639  kr
Plus
Finns i flera färger
Från 9 329  kr
Gop
120x40x20 cm
1 259  kr
Millarco
389  kr
Grillsymbol
1 990  kr
Grillsymbol
1 790  kr
Grillsymbol
Finns i flera storlekar
Från 2 989  kr
Kaminexperten
949  kr
Grillsymbol
1 990  kr
Grillsymbol
1 790  kr
Grillsymbol
9 379  kr
Grillsymbol
6 900  kr
Grillsymbol
5 900  kr