Kapsåg & gersåg

Underlätta kapningen av virket med hjälp av en kap- och gersåg. Sågen kapar uppifrån och ner istället för framifrån som exempelvis cirkelsågen. Detta ger ett fläckfritt resultat och låter dig göra snabba och exakta snitt. Hos Byggmax hittar du en mängd olika kap och gersågar.

Multifunktionell kap och gersåg

Vare sig det är ett stort eller litet hemmaprojekt på gång kan en kap- och geringssåg vara bara att ha nära till hands. En handsåg kan inte vara lika effektiv och ge lika fint resultat som en kapsåg. Dessutom kan sågen även användas som en gersåg då klingan kan vinklas i olika gradlägen vid sågning. Kap och geringssågen kan både användas till tjockare brädor och reglar men även till lister som är något tunnare. Bra att veta är att det finns sågklingor till kap och gersågen som gör att du även kan såga i mjuka metaller.

Köp kap och geringssåg hos Byggmax

Beroende på projekt kan modell av kap- och gersåg variera, ska du endast kapa tunna lister kan en enklare såg räcka. Välj såg utifrån ditt behov och byggprojekt. Välkommen att kolla in vårt sortiment av kapsåg och gersåg som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmsta Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilka olika kap- och gersåg som vi kan erbjuda till ett bra pris.

Filtrera

12 träffar

Sortera på
Einhell
Svart, Röd, 1500, kW
1 741  kr
Einhell
Svart, Röd
2 591  kr
Einhell
Svart, Röd
2 237  kr
Einhell
MSS 1610
1 425  kr
Einhell
Svart, Röd, 1800, kW
2 903  kr
290  kr
Hyundai Power Products
5 495  kr
Hyundai Power Products
3 995  kr
Hyundai Power Products
3 295  kr
285  kr
320  kr
80  kr