Betongskruv

Att välja rätt betongskruv är viktigt av många anledningar. Betong är ett tufft material som kräver att infästningar förankras på rätt sätt för att säkra att allt håller. Betongskruvar är lämpliga för många olika fall - till exempel för att montera rör, anläggningar och maskiner. De flesta betongskruvar är lämpliga för användning i sprucken och osprucken betong. Att välja rätt betongskruv gör också projekt smidigare. Då undviker du problem under eller efter installation, som till exempel skador på betong eller att du måste byta skruvar.

Vad är betongskruvar?

Betongskruvar används vanligtvis för att säkra applikationer med medelhög belastning i betong, massivt tegel, ihåligt tegel eller andra stenytor. Ibland kallas de betongankare, betongbultar eller skruvankare i betong. Det är utformade för att ge ett starkt och säkert grepp och för att snabbt och effektivt installeras, även i hårda underlag. De kan också fästas nära betongkanten utan risk för att betongen skadas.

Hur fungerar skruv för betong?

Betongskruvar hålls på plats med en mekanisk sammankoppling. När de skruvas fast i förborrade hål skär sågtandens gängor i betongen och bildar det mekaniska samspelet mellan skruven och basmaterialet.

Köp betongskruv på Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av betongskruv som du köper enkelt från Byggmax. Kom in till din närmsta Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken betongskruv som passar dig. Välkommen!

Filtrera

6 träffar

Sortera på
289  kr
Recal
48 95  kr
Fischer
Finns i flera storlekar
159  kr
269  kr
Från 239  kr
Från 179  kr