Möbelhjul & länkhjul

På Byggmax hittar du ett brett sortiment av praktiska och snygga möbelhjul, transporthjul, länkhjul och containerhjul som du fäster på saker som enkelt ska kunna flyttas. Vi erbjuder både små hjul och stora hjul från kända varumärken som Habo.

Vilken typ av hjul ska man välja?

Välj de hjul som passar till den konstruktion du har när du ska välja hjul till möbeln. Möbelhjul ska endast användas som hjul till möbler, containerhjul till containrar osv. Se även över vikten på din möbel eller container (med innehåll) och köp ett par hjul som klarar den maxvikten.

Hur monterar man fast länkhjul och möbelhjul?

Länkhjul fäster man oftast med skruvar i skruvhålen. Två saker att undersöka innan du införskaffar hjul till möbler är att undersöka maxvikten och vart hålet för skruven är, exempelvis centrumhål. De flesta möbelhjul har en fästplatta med skruvhål för enkel montering. Välj mellan fasta, vridbara och låsbara hjul.

Köp transporthjul på Byggmax

På Byggmax hittar du ett brett sortiment av olika typer av hjul som fästs på saker som behöver kunna flyttas. Välkommen in till en av våra butiker bära dig eller handla direkt online.

filter-white Filtrera

51 träffar

Sortera på
Millarco
Finns i flera utföranden
Från 29  kr
Habo
39 95  kr
Millarco
Finns i flera utföranden
Från 36  kr
Millarco
Finns i flera utföranden
Från 97  kr
Millarco
Finns i flera utföranden
Från 78  kr
Millarco
99  kr
Habo
129  kr
Habo
99 95  kr
Millarco
139  kr
Millarco
125  kr
Habo
49 95  kr
Habo
89 95  kr
Plus
489  kr