Trädgård & utemiljö

Förverkliga dina drömmar och gör din tomt till en upplevelse för hela familjen där ni kan umgås, äta, grilla och ha kul. Att planera och utforma sin trädgård är både spännande och underhållande! Byggmax har ett stort utbud som passar alla intressen och stilar. Du kan hitta den rätta känslan genom att fixa och förändra till ett bra pris. Med vår utebelysning kan du skapa ett helt nytt utseende på kvällen och du kan uppleva din trädgård även när solen gått ner. Du kan även göra stor skillnad genom att lägga marksten eller dekorsten i trädgården. Med marksten kan du skapa en trevlig yta för grill- och matplats, använd trädgårdsskärmar för att skapa lä och göra det mer avskilt.

Flytta ut i trädgården redan idag

Drömmar är till för att förverkligas och det kan du göra med hjälp av oss. Att själv göra sin trädgård unik är inte så svårt. Det är exempelvis enkelt att skapa vackra trädgårdsgångar när man har de rätta verktygen från Byggmax. Eller varför inte bygga en bod för trädgårdsförvaring från PLUS eller ett växthus från Hortus? I ett växthus kan du skapa en växande oas av plantor och även ställa in mysiga trädgårdsmöbler för att kunna njuta av din trädgård även när vädret inte tillåter dig att vara ute. Hos oss hittar du allt du behöver och lite till, för barnen finns mängder av olika sandlådor och lekredskap! Eller är det inte snart dags att köpa en pool till trädgården? Byggmax har allt från mindre uppblåsbara spabad till riktiga nedgrävda varianter. Svalka dig i en redan i sommar.

Underhåll ska vara kul och enkelt

Förutom bra redskap krävs det ibland maskiner för att kunna göra ett riktigt bra jobb. Allt blir mycket roligare om man gör det själv, resultatet blir oftast bättre, mer noggrant och det blir också billigare. Hos oss hittar du allt som behövs för att underhålla din trädgård. För större trädgårdsverktyg finns bland annat robotgräsklippare och gräsklippare för högt gräs, vattenslangvinda för enkel och smidig hantering av vattenslangar och mycket annat. Bjud in grannarna till grillfest och visa upp dina nya byggen.

Gör det själv-projekt till trädgården

För alla våra hemmafixare har vi satt ihop en trädgårdsguide och en stor katalog av DIY-guider. Där du får hjälp med specifika bygg- och renoveringsprojekt, från förberedelsestadiet till underhållning av ditt färdiga projekt. Vi har en hel kategori som är proppfull med projekt för utemiljön. Några av våra mest populära DIY-projekt är Plantera häck, Bygga rumsavdelare till trädgården, och vår trädgårdsguide.

Köp trädgårdsprodukter hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av tärdgårdsprodukter som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilka produkter för utemiljö som vi kan erbjuda.

Övriga trädgårdskategorier

Populära varumärken

Trädgårdsguide | ByggmaxTrädgårdsguide | Byggmax
Belysning utomhus | ByggmaxBelysning utomhus | Byggmax
Vilken jord till vad | ByggmaxVilken jord till vad | Byggmax
Välj rätt robotgräsklippare | ByggmaxVälj rätt robotgräsklippare | Byggmax