Belysning utomhus

Vi på Byggmax hjälper dig gärna i jakten på rätt belysning till ditt hem.

En välplacerad utebelysning välkomnar dig och dina gäster samtidigt som den skapar trygghet. Lys upp ditt hus med hjälp av spotlights, fasadbelysning eller ett ljussystem. För den kreativa personen erbjuder vi fina ljusslingor och utelampor som livar upp trädgården i mörkret.

Välj belysning till trädgården

Att välja utebelysning till din trädgård är något som ska vara roligt och kreativt. Kanske du nöjer dig med en snygg fasadbelysning eller varför inte belysa träd med spotlights och rama in ingången till huset med vacker stolpbelysning. Möjligheterna är oändliga och endast fantasin sätter gränser för hur du använder belysning utomhus. I våra olika kategorier med utebelysning hoppas vi att du ska hitta något som passar din vision.

Följ vår steg-för-steg-guide

Integrerad belysning i trädäck skapar en inbjudande atmosfär. Följ gärna vår utförliga gör-det-själv-guide över hur man installerar decklights, vi hjälper dig steg för steg!

Utomhusbelysning | ByggmaxUtomhusbelysning | Byggmax

Fasadbelysning gör din entré mysig och välkomnande. I vårt sortiment hittar du allt från fasadlampor till klassiska vägglyktor.

Stolpbelysning kan användas på flera områden på din tomt. Välj bland ett stort sortiment av lyktor, pollare och solceller. 

Spotlights ger din trädgård det där lilla extra. Vi erbjuder olika varianter som kan placeras i allt från entrétak till altandäck.

Med ljusslingor kan du lysa upp buskar, altan eller balkong. Med vårt sortiment kan trädgården få en fin stämning.

Våra varumärken

Konstsmide har ett stort sortiment av energisnål belysning för dekoration året om. Lamporna passar hus och hem i olika stilar.

Nordlux erbjuder designlampor av hög kvalitet och utmärkt design som håller år efter år. I deras sortiment finns något för alla.

Lys upp trädgården med fina lampor från Malmbergs. Här hittar du både fasadbelysning och stolpbelysning i olika modeller.

Lightson Garden har belysning för utemiljöer. De utvecklar snygga produkter som är anpassade för vårt klimat.

Bolthi är kunniga specialister på området trädgårdsbelysning. Med nya sortiment som följer trender blir trädgården vackert upplyst.

Lightson är optimal belysning för trädgård och utemiljö. Belysning som innehåller allt från decklights till vacker dekorationsbelysning.