Ljusslingor och ljusnät

Belysning är en given del av inredningen och kan helt förändra ett rum. Häng upp ljusslingor i taket, längs väggen eller låt dem vara en del av bords dukningen. Vi har ett mycket brett sortiment av olika ljusslingor och ljusnät, stora som små lampor med olika utseenden och ljus. Ljusslingor och ljusnät lyser upp trädgården och balkongen. De kan användas året runt och både inomhus och utomhus. Vi har flera ljusslingor i olika design, längder och ljus. Handla din ljusslinga eller ditt ljusnät på Byggmax till ett riktigt bra pris.

Skapa en mysig atmosfär genom att lysa upp buskar, trädgården, balkongen eller altanen med hjälp av en ljusslinga eller ett ljusnät utomhus. Vi har ljusslingor med olika motiv, bland annat snöflingor, istappar, glödlampor och givetvis vanliga hederliga ljusslingor. Med en ljusslinga utomhus kan du enkelt lysa upp och ge en trygg aura när mörkret faller, sätt upp en ljusslinga runt balkongräcket så kan du nyttja ytan dygnet runt. Passa på att välj ett naturligt ljus för balkongen eller altanen med en ljusslinga med solceller.

Ljusslingor är inte bara en praktisk och fin detalj som lyser upp utan även en perfekt partydekoration. När mörkret drar in hjälper ljusslingorna till med att lysa upp festen. Byggmax har bland annat ljusslingor för halloweenfesten, kräftskivan och julfesten. Med en ljusslinga behöver du dessutom inte oroa dig för att glömma släcka ljuset när festligheterna tar din uppmärksamhet.

 

Vart kan jag köpa en ljusslinga till min balkong?

Hos oss finner du en mängd olika ljusslingor som du kan dekorera din balkong med, välj mellan över 150 olika modeller på vår hemsida. Vi har både ljusslangar och ljusslingor i olika utföranden och längder för att du ska hitta en som passar just din balkong. För att veta hur lång ljusslinga du behöver kan det vara bra att mäta ut området du vill pryda. Ska du linda ljusslingor runt räcket får du ha i åtanke att slingan bör vara något längre än balkongens mått. Är du istället ute efter ett ljusnät att trä över ett träd eller en buske har vi en mängd olika storlekar, bland annat ljusnät 3x3m och ljusnät 2x2m.

 

Varför LED?

LED blir allt mer populärt och är en viktig komponent i framtiden inom belysning. Ljusslinga LED eller ljusnät LED? Välj den som passar ditt ändamål bäst. Ur ett miljöperspektiv minskar energiförbrukningen med 90% jämfört med en vanlig glödlampa trots att de presterar samma ljusstyrka.

 

Gör det själv

Dekorera din spaljé med ljusslingor och ljusnät för att få en mysig aura utomhus. Har du ingen spaljé kan vi tipsa dig om ett nytt projekt! Bygg en spaljé tillsammans med vår gör det själv – guide. Vi har materialen, råden och inspirationen för att hjälpa dig att lyckas med ditt projekt!

 

Billiga ljusslingor och ljusnät för utomhusbruk från Byggmax

Hos oss hittar du allt du behöver inom ljusslingor och ljusnät för utomhusbruk, i vårt sortiment finner du det mesta som en hemmafixare behöver. En ljusslinga för balkongen eller kanske en ljsslinga batteri? Handla enkelt och tryggt online hos oss.


Lys upp i vintermörkret

När vintermörkret faller in skapar du en mysig stämning genom att inreda med ljusslingor. Vi har LED ljusslingor i flera olika färger. Välj mellan bland annat amberfärgat och varmvitt ljus till din slinga. Vill du lysa upp med olika färger så har vi även flerfärgade ljusslingor. Hos oss kan du även hitta en ljusslinga till din julgran, vi har julgransbelysning för både din inomhus och din utomhus julgran.

Ljusslingor är även det perfekta festtillbehöret. Släck alla lampor och låt ljusslingorna stå för belysningen. Du skapar genast en mysig feststämning!

Våra ljusslingor har olika mängd lampor så du ska hitta rätt längd till ditt hem. Ljusslingorna har även olika färg på kabeln så du enkelt kan hitta en som matchar din balkong eller terrass. Du kan även köpa till dimmer eller förlängningssladd till din ljusslinga eller ljusnät.


Köp all din juldekoration på Byggmax

Hitta allt du behöver för att skapa julstämning hemma på Byggmax. Vi har dekorationsbelysningjulstjärnorljusstakar och julgranar. Se även till att besöka våra butiker för att köpa hem lite julblommor att dekorera med eller ge bort till familj och vänner. Se vårt sortiment av julväxter med bland annat hyacinter och julstjärnor.

 

10 artiklar

10 artiklar