Pallkrage & odlingslåda

Det finns väl nästan inget bättre än att få ta del av egensådda grödor en vacker sommardag? Att odla i en pallkrage är ett enkelt och smidigt sätt att börja med plantering. Här kommer lite tips för dig som funderar på att köpa en pallkrage.

Pallkrageodling för små och stora ytor

Pallkrageodling kräver i sig inte mycket utrymme, det går lika bra att placera pallkragen på balkongen, som på uteplatsen eller ute i trädgården. Så när det kommer till ytan så är detta inget som ska begränsa dig. Odling i pallkrage är dessutom ett praktiskt val för dig som vill slippa jobbigt förarbete såsom grävande i trädgården och för dig som har svårt att böja dig ända ner till marken.

Kombinera fler pallkragar för djup

Det går alldeles utmärkt att odla med bara en pallkrage, med flera pallkragar kan du däremot utöka din plantering och skapa lekfulla kombinationer. Att placera två pallkragar ovanpå varandra ger ett större djup och möjliggör odling av kraftigare grönsaker och växter som behöver mer plats. Ta en stund och fundera över vad du vill odla och arrangera planteringen därefter.

Bestäm nivån själv

Plantering i pallkrage ska vara kul! Vare sig du är ute efter att bli ett odlingsproffs eller är nöjd med att ha plantering som en rolig sidohobby så går det att arrangera därefter. Läs gärna våra guider för att ”odla och så ” och Lär dig förodla” om du vill sätta dig in mer detaljerat i hur man ska tänka när man sätter frön. För dig som vill ta en genväg, köp färdiga plantor och njut av din odling i en snabbare takt!

Prisvärda pallkragar i olika stilar

På Byggmax.se har vi pallkragar av olika material och utseende. Allt från naturfärgade och obehandlade varianter, till pallkragar i stål och värmebehandlat granvirke. Något som är bra att tänka på är att en behandlad pallkrage håller längre än vad en obehandlad gör och därför kan det vara en bra idé att olja eller måla in din pallkrage innan den sätts i bruk. Lycka till med din odling.

Filtrera

39 träffar

Sortera på
Från 219  kr
Från 199  kr
149  kr
249  kr
329  kr
Jabo
Finns i flera färger
Från 569  kr
Jabo
Finns i flera färger
Från 739  kr
Zink
44 95  kr
Jabo
Finns i flera färger
Från 215  kr
Jabo
Finns i flera färger
785  kr
Biolan
449  kr
Jabo
Finns i flera färger
Från 1 795  kr
Plus
Finns i flera färger
Från 4 295  kr
Bellissa
Finns i flera modeller
Från 10 327 66  kr
Plus
6 919  kr
Bellissa
9 575 90  kr
Bellissa
8 518 98  kr
Plus
2 565  kr
Plus
Finns i flera färger
Från 2 679  kr
Bellissa
6 836 41  kr
Bellissa
7 022 04  kr
Plus
1 899  kr