Gipsskivor

Med renoveringsgips och gipsskivor har du grunden till många enkla och billiga projekt som kan innebära stora förbättringar i hemmet. Våra skivor av gips i olika utföranden har kommit till glädje för många hemmafixare under årens lopp. Gipsskivor är perfekta om du vill du ha ett extra sovrum eller ett kontor. Fäst dem på varsin sida om enkla träreglar och lägg till till lite isolering mellan dem så har du ett helt nytt rum. Var noga med att spackla skruvhål och skarvarna mellan skivorna så att din nya vägg blir jämn och fin. Skivor kan även användas i samband med tilläggsisolering. Golvgips är bra för dig som söker ett formstabilt och isolerande underlag för till exempel en linoleummatta eller ett parkettgolv.

Det är lätt att bygga med gips

Att bygga med gipsskivor är både enkelt och kostnadseffektivt. Våra största skivor kan kräva att man är två personer som bär dem men själva monteringen, med gipsskruvar och en vanlig skruvdragare, är mycket enkel. Ibland kan du behöva skära till skivorna för exakt passform men vi har skivor i många storlekar som passar olika typer av rum och miljöer. Renoveringsgips är särskilt tunna men väldigt starka skivor som passar dig som vill ha det perfekta underlaget för tapeter eller färg. Gips är ett tacksamt material eftersom det är lätt att laga med lite spackel om det skulle uppstå en skada.

Sätta igen dörrhål med gipsskivor - Vi hjälper dig

Ibland behöver huset anpassas för att följa med familjens utvecklingen. Det kanske är dags att ta bort det där extra rummet ni en gång byggde eller så behöver en dörröppning flyttas till ett bättre läge. Oavsett anledning så vill du säkert täcka igen öppningen på ett sätt så det inte kan anas att den en gång var där. I vår guide så sätter du igen ett dörrhål och gipsa innertak visar vi hur du ska gå tillväga.

Köp gipsskiva hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av gipsskivor som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken gipsskiva som vi kan erbjuda.

Filtrera

16 träffar

Sortera på
99 95  kr
6x1200x2500mm, Svensk standard
Från 125  kr
Från 129  kr
Gyproc
Från 100  kr
Från 69 95  kr
-
Från 109  kr
Gyproc
Från 109  kr
Gyproc
Från 119  kr
Fermacell
200  kr
Från 359  kr
Gyproc
Från 119  kr
Gyproc
6,5x900x2500, renoveringsgips, svensk standard
Från 99 95  kr
Gyproc
Från 199  kr
Gyproc
Från 119  kr
Millarco
79 90  kr