Underlagstak

Underlagstak används under yttertaket och är ett vattenavledande skikt. Underlagstaket leder ut kondens och drivvatten vilket hindrar fukt från att tränga sig in i konstruktionen. Därmed är underlagstak nödvändigt för att renovera taket eller lägga nytt tak. Det finns olika sorters underlagstak exempelvis underlagsduk/takduk, underlagspapp, underlagstäckning och många fler men alla har liknande funktion. Här på Byggmax kan du välja och vraka bland flera olika underlagstak och hitta rätt för just dig.

Välja rätt underlagstak

Vilken underlagsplast du ska använda kan vara svårt att veta då man behöver tänka på vad som passar med yttertaket samt vad man har för väderlek. Du är alltid välkommen att ställa frågor till oss så kan vi ge dig råd och svar. De flesta underlagstak läggs på liknande sätt, exempelvis monteras takduken med pappspik och klammer. Skarvarna på takduken klistras ihop med asfaltsklister som du också kan hitta på Byggmax. Kolla även in vårt gör det själv-projekt Lägga tak och få instruktioner steg för steg.

Montera underlagspapp - Vi visar hur

Är det dags att montera underlagspapp? Använd då vår guide Montera underlagspapp. Här guidar vi dig att på ett enkelt sätt montera underlagspapp, som i stort sett inte har några fallgropar eller krångliga moment som kan gå fel vid monteringen.

Köp underlagstak hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av underlagstak som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilka underlagstak som vi kan erbjuda.

Filtrera

20 träffar

Sortera på
TJB
Finns i flera längder
Från 309  kr
Bison
Finns i flera storlekar
Från 869  kr
Finns i flera storlekar
Från 109  kr
279  kr
Bison
Finns i flera storlekar
Från 829  kr
TJB
Finns i flera längder
Från 379  kr
Bison
1 849  kr
TJB
Finns i flera längder
Från 349  kr
Bison
Finns i flera storlekar
Från 1 989  kr
Bison
50x1,40m
1 595  kr
Bison
2 699  kr
TJB
549  kr
Bison
Finns i flera storlekar
Från 1 589  kr
795  kr
TJB
339  kr
TJB
449  kr
Bison
2 049  kr
TJB
3 139  kr
1 129  kr
929  kr