Rullställning

En rullställning ger dig tillgång till höga höjder för att på ett tryggt sätt kunna underhålla och reparera ditt hem. Denna typ av ställning har dessutom låsbara hjul och går därmed att flytta runt för att underlätta vid exempelvis målning av huset. Hos oss på Byggmax finns rullställningar i många olika utföranden som går att köpa påbyggnad till för att göra ställningen högre.

Rullställningar av hög kvalitet

En av de viktigaste faktorerna att tänka på när du väljer en rullställning är dess hållbarhet och stabilitet. Det är viktigt att välja en rullställning som är tillverkad av högkvalitativt material och som är robust nog att klara av det arbete som ska utföras. Dessutom bör du välja en rullställning som har en stabil och säker plattform för dig att stå på. I vårt sortiment hittar du endast rullställningar som är stabila och säkra för dig att jobba utifrån.

Köp rullställning hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av ställningar som går att rulla som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken rullställningar som vi kan erbjuda.

Filtrera

5 träffar

Sortera på
Skeppshultstegen
6 999  kr
Skeppshultstegen
8 219  kr
Skeppshultstegen
13 544  kr
Skeppshultstegen
12 065  kr
Skeppshultstegen
Finns i flera längder
Från 47 779  kr