Bevattning

Om du behöver hjälp med smarta lösningar för bevattning, till exempel för att vattna gräsmattan, ska du vända dig till oss på Byggmax. Vi hjälper dig hitta rätt.

Allt för smidig bevattning

I all trädgårdsskötsel ingår bevattning. Borta är dock dagarna när man behövde släpa runt på tunga vattenkannor för att vattna trädgårdslanden. Nu kan du hålla både gräsmattan och dina blomsterland fina med väldigt liten ansträngning, detta med hjälp av alla smidiga bevattningslösningar som finns på Byggmax. Här hittar du till exempel bevattningspumpar som kan driva en eller flera vattenspridare. Vi har också ett stort urval av slangar i olika längder samt både manuella och automatiska slangvindor. Om du inte vill sköta vattningen helt automatiskt så finns även ett stort urval av olika slangmunstycken som ger en en bra spridning av vatten över dina växter.

Bra bevattning ger en vacker trädgård

Om du vill att din trädgård ska vara riktigt vacker och prunkande så är bra bevattning väldigt viktigt. Att förlita sig på endast vattenkannor under torra perioder är mycket energikrävande. Dessutom är det svårt att bevattna hela gräsmattan med en vattenkanna. För gräsmattan kan en eller flera vattenspridare vara en bra lösning. Om du kopplar dessa till en bevattningstimer behöver du inte ägna vattnande någon tid och energi överhuvudtaget. Detta är speciellt bra om du åker bort en tid. Om du vill veta mer om bevattningslösningar och vilka som passar dina behov så hjälper vi dig gärna till rätta. På Byggmax finns lösningar för alla trädgårdar.

Köp allt för din bevattning från Byggmax

På Byggmax hittar du en rad olika lösningar för bevattning. Välj mellan slangar, pumpar, munstycken och timers i olika utföranden. Vi har även en trädgårdsguide samt tips och inspiration för hur du kan hitta bästa lösningen för att bevattna din trädgård.

Filtrera

243 träffar

Sortera på
Einhell
Svart, Röd, 270W
549  kr
Grouw
Från 159  kr
Vattenutkastare med nyckel fmm max 400 mm fryssäker
Från 569  kr
Grouw
Från 99 95  kr
Kärcher
1 309  kr
Serva, Hydro, Grön
10  kr
Hozelock
7 L
Från 100  kr
Wolfcraft
280  kr
PP Ø110/110×90°
169  kr
Nordic Fibercement
Finns i flera färger
Från 589  kr
Serva, Hydro, Gul
10  kr
AL-KO
879  kr
Oljebeständig, Serva
50  kr
Habo
22  kr
Grouw
Från 149  kr
Gustavsberg
745  kr
Wijo
Finns i flera färger
Från 385  kr