Trästaket

Trästaket är en populär typ av staket, trä är ett naturligt och hållbart material som ger en rustik och charmig känsla till din trädgård. Det finns många olika typer av trästaket att välja mellan, inklusive plankstaket, staketpaneler, spjälor och liggande plank. Oavsett vilken stil du väljer kan du vara säker på att du kommer att ha ett vackert och funktionellt staket.

Ta hand om ditt trästaket

När du väljer ett trästaket är det viktigt att välja rätt träslag. Olika träslag har olika egenskaper, så välj ett träslag som är lämpligt för ditt klimat och väderförhållanden. Vanliga träslag som används för trästaket inkluderar cederträ, tryckimpregnerat trä och lärkträ. För att underhålla ditt trästaket och hålla det i bra skick är det viktigt att regelbundet tvätta och behandla det med träskyddsmedel. Detta hjälper till att skydda träet mot väder och vind och förhindrar att det blir ruttet eller skadas.

Köp trästaket hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av trästaket som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilka staket av trä som vi kan erbjuda.

Filtrera

3 träffar

Sortera på
Plus
Finns i flera utföranden
Från 869  kr
Plus
889  kr
Plus
869  kr