Trädgårdsmöbler & utemöbler

Det är något speciellt med att ta vårens första kopp kaffe på altanen i sköna trädgårdsmöbler. Med riktigt bra utemöbler kan du skapa en riktigt mysig plats på altanen, balkongen eller på uteplatsen. Det kan vara en stor soffgrupp med massor av härliga kuddar. Eller varför inte njuta en stund i en solstol på balkongen? Det kan också vara ett enkelt bord med två stolar som dekorerar grusgången upp till din entré. Om du har ett uterum kan du göra om det till ett matrum. Sätt ett stort trädgårdsbord med matchande stolar i mitten av rummet och dekorera sedan resten av rummet med stora krukväxter. Hos oss här på Byggmax hittar du alltid trädgårdsmöblerna för alla dina projekt.

Trädgårdsmöbler att njuta av länge

Oavsett hur du har tänkt använda dina utemöbler så är det viktigt att du tar hand om dem. På så sätt ser de alltid snygga ut och kommer hålla länge. Stora temperaturförändringar och fukt är möblernas största fiende. Därför är det bra att ställa in dem i ett förråd eller garage när hösten kommer, kom ihåg att tvätta av dem först. Se till att olja in trämöbler minst två gånger om året. Ha också en presenning redo att lägga över möblerna när regnet kommer för att skydda mot fuktskador. Glöm inte att täcka över den utebelysning som bara används under sommaren.

Bygga egna utemöbler

Hittar du inte det du söker eller vill du sätta din helt egna prägel på dina utemöbler? I vårt stora arkiv över Gör-det-själv-projekt hittar du våra populära projekt Bygga långbord med bänkar, Bygg en pall utomhus, Buskhultsbänken och Bygga sittbänk. Här guidas du genom hela processen från planering av inköp av minsta skruv till underhåll av ditt färdiga bord med tillhörande bänkar. Stort lycka till!

Köp utemöbler och trädgårdsmöbler hos Byggmax

Hos oss hittar du produkter från bland annat Amazonas, Baltic Garden och Eden Wood. Kom in till oss på Byggmax när du bestämt dig för att skaffa nya utemöbler - vi hjälper dig hitta vad du letar efter och har riktigt bra priser. Kika gärna efter inspiration och vad vi mer kan erbjuda till trädgården i vår trädgårdsguide.

Populära varumärken

Inspiration och gör det själv-guider