Inomhusavlopp

När det gäller avlopp inomhus är det en hel del man behöver tänka på. Ofta finns det känsliga skikt under rören där man absolut inte vill ha något läckage. Vattenskador är något av det värsta man kan råka ut för som fastighetsägare. Det behöver dock inte betyda att du alltid måste ringa en rörmokare för att få ordning på avrinningen. Följer du bara de instruktioner som medföljer vid köpet av någon av våra produkter så klarar du mycket på egen hand. När det gäller badrum och andra inomhusmiljöer räcker det inte med ett säkert system. Det ska även se bra ut. En golvbrunn är ett exempel på en detalj som ofta hamnar i blickfånget.

Snygga och hygieniska lösningar

Våra lösningar för avlopp inomhus har alla förutsättningar att hålla mycket länge om de installeras på ett bra sätt. Hos oss på Byggmax kan du hitta en golvbrunn och andra produkter som på ett smidigt sätt kan integreras med till exempel klinkers i ett badrum. När det gäller rör som är synliga har vi stilrena och prisvärda kopparrör som ett trevligt alternativ. De är förkromade och mycket lätta att hålla rena från till exempel kalkavlagringar. Även om du inte drar rör på egen hand är det bra om du planerar arbetet och rörens placering så att du får det exakt som du vill ha det.

Installera avlopp inomhus - Byggmax guidar

Ska du installera avlopp inomhus? Då finns det en hel del att tänka på. I våra omfattande guider om hur du frostsäkrar tillvatten och installera avlopp inomhus får du information från allt kring tillstånd, inköp och underhåll.

Dra vattenrör - Allt du behöver veta

Att koppla in vatten i huset är kanske inget man går runt och tänker på var dag. Vi är vana vid att få kallt och varmt vatten från kranen när vi öppnar den. Men för att detta ska fungera så krävs det många meter med rördragningar i huset. Ta hjälp av vår omfattande guide dra vattenrör för att ta del av massor av viktig information och enkla steg för steg-guider.

Köp avlopp för inomhusbruk från Byggmax

Avlopp inomhus handlar om både utseende och funktion. Vi har snygga, praktiska och prisvärda produkter som du ofta kan montera på egen hand.

Filtrera

137 träffar

Sortera på
Finns i flera storlekar
Från 129  kr
Purus
299  kr
Från 149  kr
Från 29 95  kr
Purus
399  kr
Purus
Monteringsplatta för enkel installation av golvbrunn
239  kr
39 95  kr
Finns i flera storlekar
Från 399  kr
Unidrain
Finns i flera storlekar
Från 639  kr
29 95  kr
Finns i flera storlekar
Från 119  kr
Passar till markränna Bielbet
Från 119  kr
Rostfri, 200x200x6mm
Från 119  kr
15x1,0mmx5m
Från 469  kr
34 95  kr
5mx12mmx1,0
Från 399  kr
Kopparrör kromat, halvhårt
159  kr
Pop-up bottenventil . Enkel rengöring från ovansidan
449  kr
Från 89 95  kr
Finns i flera utföranden
Från 49 95  kr
Purus
Vit
129  kr