Vangstycke

Ska du bygga en utomhustrappa till din altan? Ett färdigt vangstycke kommer göra bygget mycket enklare! På Byggmax har vi säkra och stadiga vangstycken i olika storlekar och dimensioner till bygget av din utomhustrappa.

Vad är ett vangstycke?

Ett vangstycke sitter på sidorna av trappen och fungerar som ett stöd för planstegen. Detta underlättar bygget av din utomhustrappa enormt. Ett färdigt vangstycke innebär också att du inte behöver mäta och räkna utan trappstegen blir jämna på en gång. På Byggmax kan du välja på både galvaniserade vangstycken och vangstycken i trä.

Viktigt när du monterar vangstycken

Till att börja med är det av största vikt att vangstycken står på ett plant och solitt underlag. Det kan till exempel vara ett underlag av trä eller sten. Ett tips är att placera en trallbräda bakom dina vangstycken så du enkelt kan se till att de blir i samma nivå. Upptill ska vangstycket ligga i samma höjd som golvregeln. Placera sedan trappsteg på varje avsats på dina vangstycken. På detta sätt blir din utomhustrappa snygg, stabil och säker.

Ny utomhustrappa med vangstycke från Byggmax

Ett vangstycke kommer göra bygget med din utomhustrappa riktigt roligt. Vi har vangstycken med olika antal trappsteg så du kan hitta en som passar just din tilltänkta utomhustrappa. Har du frågor och funderingar kring ditt med projekt med vangstycken är du välkommen att kontakta oss. Vi vill hjälpa dig att fullborda din utomhustrappa. Välkommen att kolla in vårt utbud av vangstycken här på vår hemsida eller i din närmsta Byggmax butik.

filter-white Filtrera

22 träffar

Sortera på
229  kr
519  kr
NTR/A
379  kr
Plus
NTR/A
205  kr
Plus
NTR/A
359  kr
Plus
569  kr
Plus
NTR/A
299  kr
Plus
Varmgalvaniserad, Inkl skruv
54  kr
Plus
NTR/A
565  kr
Plus
359  kr
Jabo
NTR/A
419  kr
Plus
NTR/A
599  kr
Plus
449  kr
Jabo
NTR/A
159  kr
Jabo
NTR/A
485  kr
Jabo
NTR/A, 36 cm stegdjup
395  kr
Plus
NTR/A
445  kr
Jabo
Impregnerad NTR
579  kr
Jabo
NTR/A, 36 cm stegdjup
625  kr
Jabo
NTR/A
245  kr
Jabo
NTR/A, 36 cm stegdjup
499  kr
Jabo
NTR/A
365  kr