Bänkskiva trä

En bänkskiva i trä är en vacker och funktionell lösning för ditt kök eller badrum. Träets naturliga skönhet och hållbarhet gör det till ett populärt val för bänkskivor, särskilt när det gäller att skapa en rustik eller traditionell känsla i hemmet.

Olika träslag till din bänkskiva

Det finns många olika träslag att välja mellan när du väljer en bänkskiva i trä. Ek, bok, lönn och valnöt är några av de vanligaste träslagen som används för bänkskivor, men det finns också mer exotiska träslag som teak och akacia.

Fördelar med träbänkskiva

Förutom att vara en estetiskt tilltalande lösning är träbänkskivor också mycket hållbara. Träet är naturligt vattentåligt och motstår fläckar och repor bättre än många andra material. Dessutom kan en bänkskiva i trä enkelt slipas och återbehandlas om det skulle behövas. När du väljer en bänkskiva i trä är det viktigt att välja en som är rätt behandlad för att motstå fukt och slitage. Olja och lack är vanliga behandlingsalternativ som hjälper till att skydda träet och hålla det snyggt under många år framöver.

Köp bänkskiva i trä hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av bänkskiva i trä som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken träbänkskiva som vi kan erbjuda.

1 träff

Sortera på
Wilsonart
65  kr